Clickmed
programare rapida la medic

In regiunea corpului gastric ingrosare a peretilor de aprox 17mm.Poate sa fie acesta ulcer ?

Ulcer gastric
Intrebare postata de Utilizator11594247615 cu 3 ani in urma

Buna ziua ,
Mama mea a inceput sa aiba dureri de stomac ,la ceva timp dupa ce mananca alimente solide .A facut un ecograf si toate organele sunt in regula doar la stomac a primit rezultatul de mai sus.Urmeaza sa mearga maine la endoscopie -biopsie si CT ,iar dupa analize de sange.
Din ce am citit 17mm este o valoare destul de mare pentru peretele gastric ,tinand cont ca in mod normal acesta/acestia au o grosime intre 3-5mm.
Sunt foarte ingrijorata .Nu am gasit nicaieri informatii cu privire la cat este ingrosarea maxima ,in mod normal pentru ulcerul gastric si imi este foarte teama sa nu fie ceva mai grav .Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "In regiunea corpului gastric ingrosare a peretilor de aprox 17mm.Poate sa fie acesta ulcer ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.