Clickmed
programare rapida la medic

Dacă nu am avut sângerări după escapelle există semne de îngrijorare?

Sarcina
Intrebare postata de MembruMobileApp329230 cu 6 ani in urma

Bună. Am avut un contact sexual neprotejat. Am luat pastila Escapelle și nu am absolut nici un fel de reacție adversă, am avut doar niște amețeli ușoare, iar sângerările care cică anunțau faptul că nu există risc de sarcină nu au apărut. Țin să precizez că nu a ejaculat în mine ci în afară iar la scurt timp a continuat actul, neejaculand și de această dată, dar mă gândeam că ar putea exista riscul să fi rămas spermă pe penis și reintroducându-l să existe o posibilă variantă a unei sarcini nedorite și din această cauză pentru siguranța mea am decis să iau pastila. Revin cu întrebarea, dacă nu am avut sângerări există semne de îngrijorare? Țin să precizez faptul că menstruația în mod regulat ar trebui să apară în data de 23 (azi fiind 8 - iar eu am luat pastila Escapelle în 5) . Am citit în prospect că ar putea întârzia. Vreun sfat? Mulțumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dacă nu am avut sângerări după escapelle există semne de îngrijorare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.