Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce e cu corpul meu!

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Iulia103112313 cu 15 ani in urma

Am si eu o problema...eu o consider mare.cam din 2 in 2 luni mi se intampla ceva cu zona genitala.Adik se umfla ma mananca ma ustura si plus ca cantitatea de secretie este fooarte mare.am fost la ginecolog dar se pare ca nu am nimerit la cine trebuia pt ca mi-a dat tratamente la care am avut alergie .la toate.m-am saturat sa dau banii pe ovule si p consultatii asa ca apelez si la ajutorul dumneavoastra .poate ma puteti ajuta cu un sfat sau sa ma indrumati catre un doctor care chiar si-ar face meseria...nu cum am mai intalnit.va multumesc mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce e cu corpul meu!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

andrei178 (acum 15 ani)

Ce anume ti se umfla? Vulva toata, labiile, ce anume? Ciudat ce spui, in sensu ca ce ti-a prescris medicul, orice, iti da alergii.Ce anume ti-a recomandat? Parerea mea e ca trebuie sa-ti faci analize din secretie sa vezi daca e ceva, daca nu, poate e alergie, dar ochiometric" nu se poate sti. Pana te lamuresti, poti sa te ungi cu crema de galbenele, e calmant si nu da alergii. O sa-ti dau mesaj privat cu adresa unui medic f bun, sper ca s-a intors din concediu. sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
simona312112347 (acum 15 ani)

Cel mai bine mergi si la un medic dermatolog sau fa-ti examen din secretie cum iti recomanda si Dora. Eu nu cred ca ai alergie la produsele respective ci doar ca nu reprezinta tratamentul corect in cazul afectiunii tale si e posibil sa o agraveze. Nu strica nici sa te speli cu apa si bicarbonat local, in cazul usturimilor si bicarbonatul calmeaza local. Dar astea sunt doar "remedii" care nu vindeca boala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de simona312112347
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de simona312112347
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Claudiu108108897 (acum 15 ani)

si eu sunt alergica de f multi ani.......am trecut prin astea de multe ori. consider ca trebuie sa nu mai inghiti nici o pastila ci sa-ti tratezi in mod naturist alergia care la tine nu mai este locala ci s-a agravat in sensul ca s-a combinat cu candida ce da secretii mari si mancarime.iti recomand un concediu de 10zile la Sovata, sunt doctori f buni care dau tratamente la baza de acolo adik:spalaturi vaginale cu apa sarata din lacul Ursu si mai ales badijonaje cu namol......si nu uita sa-l iei si pe sotul tau, caci te va lamuri si de compatibilitatea voastra sexuala. Pana atunci poarta zilnic "dopuri vaginale" ca sa sufoci candida, plus spalaturi si mare igiena orala si a mainilor......SUCCES!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Claudiu108108897
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Claudiu108108897
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andrei178 (acum 15 ani)

Dopuri vaginale?????? Nu stiu ce or fi alea, dar atentie la ce se "insereaza" in organism, poate da reactii alergice, de respingere foarte grave!!! Aia cu Sovata e o sugestie de nota 20!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.