Clickmed
programare rapida la medic

Pete maro pe piele

Infectii ale pielii
Intrebare postata de alex.draghici cu 7 ani in urma

Buna ziua,
Apelez la dumneavoastra deoarece am o mare temere sa ajung la un dermatolog sau la un venerolog din motive de frica si pudicitate.
Am 39 ani si de cca. 2-3 ani au inceput sa imi apara niste pete(alunite) nu stiu cum sa le numesc pe maini (partea superioara), pe spate, pe abdomen, pe picioare partea superioara, am cate una si pe un deget si in talpa dar foarte mici) si inclusiv niste pete asemanatoare petelor din nastere in zona pubiana (penis si scrot mai deschise la culoare), cea mai mare cred ca are in jur de 2cm (pe spate), restul sunt mici punctiforme toate sunt la nivelul pielii. Unele sunt mai deschise la culoare iar altele mai inchise.
Nu ma deranjeaza, nu ma mananca doar ca mi se par instetice si ma trimit cu gandul ca sunt melanoame...etc.Am devenit asa de preocupat de ele incat le analizez zilnic; in curand cred ca o sa devin depresiv. Atasez aici si niste linku-uri cu poze poate va puteti da seama despre ce este vorba:

adresa_web_filtrata /a/iOHPc

Am facut de curand analizele de sange: HGL, Biochimie, VSH, transaminaze hepatice, etc toate fiid in limitele normale cu exceptia unor netrofile putin mai mici, monocite si limfocite (doar valarile procenuale) putin mai mari. Dar in perioada respectiva suferisem o viroza+faringita pe care am tratat-o cu medicamente iar medicul mi-a spus ca de acolo sunt modificarile respective.
Mentionez ca sunt purtator inactiv de virus B de cca. 13 ani pentru care am luat protectoare pt. ficat gen lagosa si liv, 52.

Va multumesc...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pete maro pe piele"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

alex.draghici (acum 7 ani)

Poze:
imgur.com/a/iOHPc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alex.draghici
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alex.draghici
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.