Clickmed
programare rapida la medic

Frisoane provocate de premenopauză sau de la o anexită?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de MembruMobileApp310599 cu 7 ani in urma

Bună ziua, am 42 de ani,am avut un sterilet care a depășit cu 2 ani peste termen. Am fost la doctorul ginecolog și am făcut o histeroscopie deoarece s-a încarnat. Eu aveam niște frisoane înainte de a scoate steriletul. Mi-a prescris 10 zile ovule tergynan.Am terminat,am fost la control, dar încă mai am frisoane. Doctorul ginecolog a spus că s-ar putea să intru în premenopauză. Se poate când ești în premenopauză să ai și frisoane? Eu bănuiesc că aș putea avea o anexită, deoarece acum 2 luni de zile am răcit spălând niște covoare, am stat cu picioarele în apă rece, dușuri la ore târzii etc. Am o stare de oboseală, amețeli, stări de greață și de vomă. Cel mai des am frisoane, în special seara. Nu am dureri la contact sexual nici de burtă. Ciclul îl am regulat, numai că acum două/trei luni am avut ciclul de două ori într-o lună. Urmează să fac analizele la sânge și după papanicolau etc. Cel mai mult mă interesează de ce am aceste frisoane. Credți că am frisoanele de la premenopauză sau de la o anexită? Vă mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Frisoane provocate de premenopauză sau de la o anexită?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.