Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli zilnice

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de madalinxs cu 7 ani in urma

Buna ziua, inca de la inceput vreau sa va zic ca am niste ameteli zilnice si nu stiu cum sa scap de ele, pur si simplu daca stau in picioare ma ia ametelile si imi vine sa ma asez jos, tot timpul imi vine sa cad jos din picioare, nu am cazut niciodata, de 2 luni am problema asta, si nu stiu ce sa mai fac, am facut niste analize la sange, recomandate de un dom` doctor cardiolog, care de asemenea mi-a facut si un control plus o ecografie cardiaca, si mi-a zis ca totul este ok, intr-o luna am luat tensiunea de vreo 5 ori, odata a fost un pic mai maricica, de vreo 14 cu 9 jumatate, dar decat atat in rest o am doar 13/8 12/8/ am facut de asemenea 5 EKG-uri intr-o luna, toate bune, dupa am fost la un doctor neurolog, totul mi-a iesit bine, pana la urma ca sa fiu sigur, am facut si un rmn, a iesit foarte bine, deci eu nu stiu ce sa mai fac, am facut analize de calciu, si analize pentru inima, ce mi-a dat dom` doctor, au iesit relativ ok, adica am fost la el si mi-a zis ca este totul bine, chiar colesterolul il am sub limita, si asta este foarte bine, desii mentionez ca sunt putin grasut. Mai stiu de asemenea ca am o sinuzita, care o am de multi ani, si mai nou, din cauza calculatorului, am facut un control si la ochiul drept am -1 iar la ochiul stang am -0.75, dar varul meu are -1,25 la ambii si nu are probleme astea, pentru ca eu m-am gandit ca este din aceasta cauza, va rog frumos, ajutati-ma indrumati-ma pentru ca nu stiu ce sa mai fac. Poate fi din cauza sistemului nervos, si daca da, ce pot face. Am avut niste probleme in ultimelel luni si m-am consumat mai mult.... va rog, astept un raspuns!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli zilnice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Psihoterapeut Gabriel Pîrvan MPsihoterapeut Gabriel Pîrvan este un medic autorizat SFM (acum 7 ani)

Buna ziua,

Foarte bine pentru ca ti-ai facut toate investigatiile medicale. Dioptria este mica si nu ar avea de ce sa iti dea aceste stari atat de intense si persistente de ameteala, vertij etc., insa e indicat sa porti ochelari, mai ales la calculator, unde lumina este albastra si ochii obosesc mai usor. Ac***a in vedere ca rezultatele medicale sunt bune, cel mai probabil sa fie o cauza psihica, ceva pe fondul stresului, tulburare de tip anxios.
In acest caz, iti recomand sedintele de psihoterapie la cabinet sau online (audio-video cu exercitii pe Skype si mail-uri cu diverse metode).

Despre eficienta psihoterapiei cognitiv-comportamentale in tratarea anxietatii, poti citi accesand aceste link-uri in bara de cautare:
http://www.psihoutil.ro/psihoterapie-cognitiv-si-comportamentala/

http://www.psihoutil.ro/dezvoltare-optimizare-personala/relaxare-training-ul-autogen/

http://www.psihoutil.ro/psihoterapie-cognitiv-si-comportamentala/stres/

http://www.psihoutil.ro/dezvoltare-optimizare-personala/

Daca doresti si alte informatii, imi poti scrie aici sau pe mail-ul personal.

Multa sanatate!
Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
Telefon: 0764.443.184
E-mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Ametelile si vertijul.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Utilizator11598198985 (acum 3 ani)

Ai gasit carei problema va confrunt si io cu aceias problema si nu stiu ce sa mai fac ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11598198985
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11598198985
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.