Clickmed
programare rapida la medic

Relatii cu 3 zile inainte de menstruatie

Ciclul menstrual
Intrebare postata de NadineMr cu 8 ani in urma

Am si eu o intrebare.. poti ramane insarcinata daca ai relatii cu 3 zile inainte de ciclu? mentionez ca dupa aia mi-a venit ciclul.. a fost ca de obicei.. e regulat .. am avut relatia pe 03.06.2015( protejat ,cu prezervativ).. ciclul mi-a venit pe 06.06.2015.. insa in ziua ovulatiei(Dupa calendarul menstruatiei) pe 25.06.2015 am avut niste crampe abdominale usoare.. mai apoi pe 04.07.2015 au aparut niste scurgeri transparente cu putin sange si mi se pare si ceva asemanator cu puroi si aveam si niste dureri usoare .. deodata credeam ca mi se incepuse ciclul dar dupa calendar trebuie sa imi vina pe 09.07.2015.. ce poate sa fie? va rog.. am nevoie de un sfat.. ce sa fac? e posibil sa fi ramas insarcinata?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Relatii cu 3 zile inainte de menstruatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.