Clickmed
programare rapida la medic

Dragoste... raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Georgika1993 cu 9 ani in urma

Am fost cu o fata timp de 2 ani si 9 luni . intr-o zi ea a venit ca ne despartim si pana seara s-a sucit. eu din orgoliu am spus ca ma mai gandesc dupa cateva zile i-am ne-am certat foarte tare si ... De 3 saptamani ma rog de ea sa ne impacam. Vorbeste cu mine , am fost la ea si s-a cam certat cu ai ei din cauza ca a tipat la mine si alte chestii ... zilele trecute am fost la ea si am stat ne-am sarutat , ne-am imbratisat, am plans.
I-am spus ca probabil asta e ultimele clipe petrecute impreuna . Cand am plecat i-am cerut un raspuns ... nu a spus nimic .., doar m-a sarutat.. ea are si o problema cu un examen la facultate si daca nu il ia o sa ramana repetenta ... Nu stiu ce sa fac ... vreau si eu o idee... Imi vin tot felul de chestii in cap... Simt ca nu mai pot traii fara ea ... O iubesc enorm ...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dragoste..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Draga GeorgiKa,
In dragoste mai exista si momente acrisoare, nu numai dulci. Analizeaza daca intr-adevar doresti sa va despartiti sau este doar orgoliul tau care doreste sa traiasca o viata de 5 stele. De obicei barbatii devin sclavi ai orgoliului. Spui ca v-ati certat foarte tare, probabil v-ati ranit, spunand cuvinte care dor. Uneori poate fi reluata relatia, dar daca veti continua sa va raniti sau sa aduceti intre voi acele momente de tensiune, ce rost are?
Pentru ce ai nevoie de raspuns cand ea te saruta? Lasa-i timp sa se gandeasca la relatia voastra, la examenul pe care il are de trecut, doar fii alaturi de ea, arata-i ca o iubesti neconditionat, daca tot spui ca o iubesti enorm, e momentul sa dovedesti, nu o forta, lasa apele sa se limpezeasca si apoi puteti clarifica aspectele care aduc tensiune intre voi. Uneori e nevoie de a treia persoana, un specialist,care sa vada lucrurile intr-un mod obiectiv, sa va invete cum sa comunicati asertiv si sentimentele voastre de iubire sa fie in siguranta.
Psihoterapeut Marina-Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.