Clickmed
programare rapida la medic

Avort spontan

Avortul
Intrebare postata de andreea@camelia cu 9 ani in urma

Buna ziua poate ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste raspunsuri am ramas ansarcinata si de cateva zile am sangerari dupa cum am citit pe net ai avort spontan cum as putea sa fac sau ce sa fac nu as vrea sa tin sarcina sau daca mai este ceva sa merg la un ginecolog ptr.chiuretaj sau sa iau medicamente care sa elimin ce mai este se ia cu reteta sau fara medicamentul daca a trecut cineva sami spuna ce sa fac unde sa merg va rog frumos.o zi cat mai frumoasa..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avort spontan"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 zile)

Buna ziua,

In primul rand, este foarte important sa mergi la un medic ginecolog pentru a primi sfaturi medicale profesioniste, mai ales daca fiind aceasta situatie. Sangerarile pe care le ai, pot fi un semn de avort spontan, dar asta poate fi confirmat numai de catre un medic profesionist, prin investigatii speciale.

O optiune ar putea fi avortul medical, care poate fi realizat numai cu prescriptie medicala si sub supraveghere medicala. Nu ar trebui sa incerci sa iei medicamente fara prescriptie medicala pentru a intrerupe o sarcina, deoarece poate fi foarte periculos.

Daca esti in siguranta si nu vrei sa pastrezi sarcina, cel mai indicat este sa mergi la un medic ginecolog, care iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie. In functie de cat de avansata este sarcina, ei pot recomanda o metoda de intrerupere optima pentru tine.

Aminteste-ti, totusi, avortul este o decizie majora si trebuie inteles ca ar putea avea un impact emotional asupra ta. Este recomandat sa te sfatuiesti si cu un psiholog inainte de a lua o astfel de decizie.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Avortul/avortul-medicamentos-pregatire-riscuri-si-efecte-adverse_17449
https://sfatulmedicului.ro/Avortul/avortul-ce-riscuri-presupunei_17858
https://sfatulmedicului.ro/Avortul/avortul-efecte-secundare_7820

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.