Clickmed
programare rapida la medic

6 ani de castorie/secrete iesite la iveala

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Valar cu 10 ani in urma

Sunt casatorit de 6 ani, ne stim de mai bine de 13 dintre care sa zic de 10 ani formam un cuplu(4 ani de cuplu/6 de casatorie)
cu bune si rele.
am 2 copii de 6 respectiv 2 ani, baiat si fetita.
acu cateva luni aflu ceva dintr-o p***ae. imi intreb sotia daca este adevarat.si anume ca a vb cu un baiat cu aprox 7 ani in urma.ea mi a marturisit ca este adevarat. intr-o perioda cand eu am fost plecat din oras. si ca ea avut o "aventura" de vreo 5 luni timp in care a facut si sex ( de 4 ori )mi a spus si unde .etc ceea ce eu nu cred sub nici o forma,mi a explicat in linii mari ca fost o aventura cu un coleg de serviciul ei si ca atunci si a dat seama ca defapt eu sunt totul pentru ea.si ca ea nu s-a afisat prin lume cu el, (e lunga povestea)in fine trecem peste..
ce sa fac eu sa merg mai departe .sa iert tot.nu pot sa o mai privesc in ochii,si-a cerut mi de scuze, iertari si regrete ... pur si simplu nu cred . as dori sa merg la un psiholog .din pacate in orasul meu nu sunt sau cel putin nu cred sa aiba mare experienta.in orasul vecin e multa cheluiala ,drum lung ...
am pus in balanta ani trecuti. si cei 2 copii. motiv pentru care nu as vrea sa renunt .im mod sigur voi pierde procesul.si voi ajunge sa ii vad zic eu "cu portia" lucru pe care nu il doresc si eu find trecut prin divortul parintilor mei..
acum dupa aceasta confesiune (mai mult interogatoriu din partea mea)ea ma iubeste si mai mult .sms-uri ,telefoane .sarutari etc
eu ma simt extrem de deprimat.am o dorinta de ai face rau printr-o rasplata de acelasi gen.as vrea sa o fac sa sufere deplin.
nu ma pot intelege de ce ma afecteaza atat de tare.ma simt atat de tradat.folosit.mintit. si restul de cuvinte asamanatoare.
i am zis ca o iert.ca mergem mai departe pentru copiii.dar simt ca nu merge treaba din partea mea.de atras ma atrage. dar o privesc cu dispret si ura.....
macar niste sugestii va rog mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "6 ani de castorie/secrete iesite la iveala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

mirelaox (acum 10 ani)

daca tu te simti in starea de a ierta ,iarta.Insa daca nu simti atunci nu ierta si refati viata.Cel care ti-a spus ca sotia ta te-a inselat eu cred ca a spus adevaru si nu avea atatea amanunte daca mintea.Nu cred ca trebuie sa traiesc in minciuna doar de dragul copiilor,ei vor fii mereu copii tai chiar daca tu nu mai esti cu sotia ta.Pentru ca mintea ta sa fie limpede si sa poata merge mai departe eu spun sa incerci sa iti faci si tu o aventura de o noapte,asa o sa te simti mai bine si o sa treci peste.Pentru ca cui pe cui se scoate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mirelaox
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mirelaox
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Valar (acum 10 ani)

amanuntele mi le a dat ea. si nu el e poveste lunga cum am aflat .eu consider ca find din p***aa mea. in fine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Valar
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Valar
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nina (acum 10 ani)

Eu te sfatuiesc sa nu faci ceva ce vei regreta mai tarziu asa cum si ea regreta. E pacat sa rupeti ceva construit din iubire, daca de 7 ani nu te-a mai inselat poate ca nu te minte si chiar tu esti totul pentru ea. Stiu ca e greu sa uiti si sa mai ales sa ierti dar trebuie sa iti impui in fiecare dimineata sa iubesti si sa ierti si vei vedea cat de adevarata este vorba,, cui i se iarta mult, iubeste mult". Dumnezeu sa te ajute sa ierti si sa uiti tot si mai sunt si doi copii la mijloc care vor suferii poate si mai mult ca voi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lia (acum 10 ani)

Ar fi o greseala sa nu o privesti in ochi, pentru ca ochii sunt poarta spre sufletul ei, acolo poti gasi adevarul, nu in imaginatia ta suspicioasa.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.