Clickmed
programare rapida la medic

Mirosu urat al limbii

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de bsergiu cu 10 ani in urma

Buna ziua! Pentru a incepe sunt foarte revoltat impotriva sistemului acutal in care banii nostri nu ajung la bugetul sanatatii ci ajung in buzunarele hotilor si banditilor si de aceea noi trebuie sa scoatem bani grei din buzunar pentru orice banalitate cu toate ca platim si platesc o gramada de bani spre sistemul de sanatate si nu facem nimic, de aceea ma feresc de spitale, doctori etc pentru ca stiu ca voi fi tarat si restarat si voi plati bani grei pentru chestii banale.

Acum sa incep cu problema mea... imi miroase limba foarte urat. Ma spal pe dinti dar degeaba, ma curat cu bicarbonat de sodiu sau mananc patrunjel , mirosul dispare temporar (30 de min) dupa care reapare din spatele limbii (dinspre gat), folosesc ata dentara regulat si am fost la dentist pentru control dar se pare ca nu e de acolo. Nu mi-a zis nimeni ca imi miroase gura dar simt eu ca limba e incarcata si miroase urat... adica daca dau cu limba pe mana las putin si miros are un miros urat. Daca dau cu degetu pe langa gingii sau sub limba mirosul este mai putin sesizabil. Daca dau pe limba in fata la fel este mai putin sesisabil... dar daca pun pe limba in spate si miros apoi, are un miros neplacut, ca de ranced... mi-e si rusine sa intru in contact cu cineva. Am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere pentru halena sau halitoza nu mai stiu si am fost la o clinica unde mi-a facut testul de Helicobacter( parca asa se numea) si mi-a iesit negativ, mi-au mai zis ei de niste teste si mi-au bagat niste preturi de imi vine sa ma duc sa dau foc guvernului hot care in loc sa investeasca in sanatate si sa faca testele astea gratuite in conditiile in care cotizez O GRAMADA DE BANI lunar catre sanatate. Limba imi miroase in permanent urat orice as face... nu stiu unde sa ma duc si n-am chef sa merg pe politica romaneasca ca la mecanic... ma duc cu o problema minora si ma trezesc ca imi schimba jumate de masina care evident costa ca sa descopere chestia aia minora....

As aprecia orice sfat.

Multumesc anticipat , si imi cer scuze pentru tonul acestui mesaj.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mirosu urat al limbii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Mocanu Adrian (acum 10 ani)

De ce nu incerci clatirea in fiecare dimineata pe stomacul gol cu ulei. Eu fac treaba asta in fiecare dimineata, de circa 8 luni. Initial in luna mai 2013 aveam o limba foarte murdara, adica saburata incarcata cu tot felul de toxine, iar actualmente culoarea limbi seamana cu culoarea limbi de vitel, adica o culoare foarte vie neinbacsita.
http://tratamente.terapii-naturiste.com/terapia-cu-ulei-supt.html
Terapia cu ulei supt
Generalităţi
În general oamenii consideră că există doar trei căi de evacuare a deşeurilor şi a toxinelor din organismele lor: fe¬calele, urina şi transpiraţia. Ei se înşeală însă, deoarece nu reuşesc să sesizeze şi cea de a patra cale: o bună parte dintre cele mai importante şi subtile nocivităţi ale organismului se evacuează prin salivă şi se depozitează pe limbă, pe gingii şi pe cerul gurii.
În mod obişnuit acest fenomen nu este sesizat, el poate fi însă observat atunci când suntem bolnavi, dar mai ales când postim, situaţii în care limba devine deosebit de încăr¬cată, se colorează în diferite nuanţe, în funcţie de natura to¬xinelor, şi adesea în cavitatea bucală se produc mirosuri foarte neplăcute.
Dr. P. Karskuc, care s-a preocupat în mod deosebit de acest subiect, 1-a studiat şi experimentat, a constatat faptul că, în vederea prevenirii îmbolnăvirilor şi pentru vindecarea multor boli, oamenii se orientează de cele mai multe ori către consumarea excesivă a medicamentelor. Dar, chiar dacă obţin oprirea evoluţiei afecţiunilor, ameliorări sau chiar vin¬decări temporare ale acestora, din cauza toxicităţii com¬puşilor chimici, medicamentele adesea pot determina alte afecţiuni, uneori mai grave decât cea pe care au tratat-o. În schimb, se observă de multe ori o neîncredere şi un scepti¬cism faţă de unele remedii simple, dar care, corect aplicate, le-ar putea oferi rezultate remarcabile în ceea ce priveşte în¬treţinerea sau ameliorarea sănătăţii, ori chiar vindecări „mi-raculoase”.
Hotărât să caute nişte metode simple de tratament, care să fie totodată lipsite de orice nocivitate sau pericol pentru or¬ganismul uman, după mulţi ani de cercetări şi studii, el a reuşit să vindece diverse afecţiuni cu ajutorul unei metode a cărei practică este la îndemâna oricui: cura cu ulei supt.
Trebuie subliniat faptul că această metodă vindecă efi¬cient toate ţesuturile şi organele corpului omenesc, reuşind să elimine toate substanţele organice, anorganice şi microorga¬nismele dăunătoare pentru el, aşa cum sunt microbii, săru¬rile etc. Metoda se aplică în mod continuu până la vindecare, după care tratamentul poate să înceteze, deşi continuarea lui, cel puţin periodic, dacă nu permanent, constituie o metodă eficace de întreţinere a sănătăţii.
Aşadar, fiecare poate să stabilească singur de câte ori va face procedura propusă, făcând o comparaţie între starea de sănătate de dinaintea şi din timpul tratamentului.
Trebuie subliniat faptul că, de la caz la caz, în timpul tratamentului pot apărea fie o accentuare a simptomelor bolii sau anumite crize, în special la persoane care suferă de boli cronice, fie o îmbunătăţire evidentă a stării de sănătate. Am¬bele tipuri de reacţii înseamnă că a început dizolvarea foca¬relor bolii în organism.
La unele persoane, organismul poate reacţiona sub forma ridicării temperaturii, dar şi acesta este un semnal că organismul bolnavului a început să reacţioneze energic şi să se apere.
În cazul în care se manifestă o accentuare a bolii, este absolut necesară continuarea procedurii propuse, care în ul¬timă instanţă va ajuta bolnavul să se vindece şi de alte boli în afară de cea pentru care a urmat tratamentul. Aceasta se datorează faptului că terapia cu ulei tratează întregul orga¬nism al omului, dând rezultate foarte bune în:
- dureri de cap;
- dureri de dinţi;
- bronşite;
- tromboflebite;
- boli ale sângelui;
- tumori ale stomacului;
- boli de inimă;
- boli intestinale;
- boli de rinichi;
- boli ginecologice;
- tumori în general;
- artrite etc.
Este posibil ca unele boli să se vindece foarte repede, în câteva zile, iar în bolile cronice poate fi nevoie ca tratamen¬tul să fie urmat chiar şi un an.
Dr. Karskuc însuşi a aplicat metoda aceasta când a su¬ferit de lumbago şi în numai trei zile s-a vindecat. Iar soţia sa, urmând aceeaşi metodă, s-a vindecat de o boală a sângelui de care suferea de 15 ani.
Trebuie evidenţiat faptul că folosirea acestei metode nu prezintă absolut niciun pericol, iar eficienţa este remarcabilă, cu ajutorul ei vindecându-se o serie întreagă de boli.
Aplicarea tratamentului
Se foloseşte ulei comestibil, preferabil de floarea-soarelui. Se ia o lingură de ulei în gură şi, fără a se înghiţi nicio picătură, se p***ala fel ca bomboanele, timp de 15-20 de minute. Dup aceea scuipam uleiul din gura si luam o lingura cu care radem suprafata limbii, de mai multe ori. Vom observa ca dupa fiecare radere a ei, pe varful linguri ramane o pojghita de ulei cu toxine pe care o spalam sub jet, pentru a indeparta acel sediment, dupa care repetam operatiunea pana cand dispare acea depunere. Procedura trebuie făcută cu calm, fără încordare şi nervi; împingeţi cu limba uleiul în gură, înainte şi înapoi, treceţi-l printre dinţi, fără însă a înghiţi nicio picătură din el. Este pre¬ferabil a se face dimineaţa pe stomacul gol. Dacă vreţi să obţineţi rezultate mai repede, trebuie să o repetaţi de 2-3 ori pe zi, însă întotdeauna pe stomacul gol, deoarece altfel o sa va fie greata.
Uleiul, care la început este vâscos, după 10-20 de mi¬nute devine alb ca laptele şi capătă o consistenţă apoasă.
După terminarea procedurii, uleiul trebuie scuipat direct în vasul de toaletă, pentru că este plin de microbi şi poate fi o sursă foarte periculoasă de transmitere a diferitelor boli. Trebuie supte şi scuipate din gură toate urmele de ulei.
Dacă uleiul nu are aspectul laptelui şi culoare albă, ci rămâne galben, înseamnă că nu s-a procedat corect sau tim¬pul nu a fost suficient.
Primele rezultate vizibile ale procedurii sunt albirea dinţilor şi o înviorare generală a întregului organism. Cura poate fi considerată terminată în momentul în care limba a devenit curată şi a revenit la culoarea ei normală.
Potrivit acestor observaţii, se poate ajunge uşor la con¬cluzia că metoda este absolut nepericuloasă şi nu necesită ni¬ciun fel de restricţii.
Aşadar uleiul, unul dintre principalele şi cele mai sănă¬toase alimente ale omului, este totodată şi un excelent reme¬diu, cu care se poate ajunge la rezultate maxime în cazul în care este obţinut prin presare la rece, fără altă prelucrare sau rafinare.
Dar pe cât de simplu şi sănătos este uleiul, după proce¬dură nu trebuie înghiţit niciun strop din el, fiindcă devine foarte concentrat în microbi şi toxine, care nu trebuie rein¬troduse în organism.
O altă menţiune care trebuie făcută este faptul că această cură cu ulei poate constitui terapia principală în lupta pentru menţinerea sănătăţii sau a recâştigării ei, sau poate fi utili¬zată numai ca metodă auxiliară a unei alte terapii de bază.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.