Clickmed
programare rapida la medic

Merita sa ierti infidelitatea ? raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de nimeniinteresant cu 10 ani in urma

Buna ziua!
Sunt recent casatorita si dupa cateva luni de la casnicie sotul m-a inselat.Sunt devastata! Si asta pentru ca noi avem o poveste frumoasa de iubire, ne-am casatorit din dragoste dupa ani buni de relatie, o relatie minunata, totul era perfect...sau asa parea:( Suntem tineri, avem 25 de ani si aparent nu aveam nici o problema in cuplu..Totul mergea bne din toate punctele de vedere: afectiv, sexual, etc. Dar dupa cateva luni de la casnicie el a inceput o "relatie" cu o fata si eu am aflat. A fost distrus cand am aflat, eu am plecat de acasa si el a incercat din rasputeri sa ma aduca inapoi. Imi spunea ca nu stie ce a fost in capul lui, ca nu a simtit nimic, era pur si simplu o chestie pe care nu stie de ce a facut-o, ca ma iubeste la nebunie si sa ar muri daca m-ar pierde...ca sunt viata lui, ca regreta enorm, ca nu a simtit nimic pt aia si ca face orice daca il iert. Dupa indelungi rugaminti m-am intors acasa spunandu-i ca o sa incerc sa vad daca reusesc sa trecem impreuna peste dar nu stiu daca o sa reusesc...sunt deja de cateva luni inapoi acasa, el se comporta exemplar, se vede ca regreta, ma iubeste, ne-am luat o casa impreuna, dar eu inca nu pot sa uit..il iubesc enorm dar nu stiu daca o sa imi treaca durerea din suflet..ii reprosez zilnic, ma deprim, plang, imi amintesc mereu..Nu stiu ce sa fac...Merita oare sa trec peste daca simt ca ma iubeste? Dar daca ma iubeste de ce a facut-o? Si daca il iert de unde o sa am siguranta ca nu o sa mai faca?:(

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Merita sa ierti infidelitatea ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (19)

antoneta142936 (acum 10 ani)

In primul rand sa nu mai spui niciodata ..."nimeni interesant". Esti UNICA si cea mai interesanta pentru tine si pentru cei care te iubesc;
Suntem oameni si deci suntem supusi greselii; A gresit putin cam prea repede ca sa aiba multe circumstante atenunate dar ... tineretea poate fi unul dintre ele. Care dintre noi n-a gresit la tinerete intr-un fel sau altul. Incearca sa treci peste ... oricum nu cred ca esti pregatita acum pentru o despartire. Gandeste-te ca tu esti cea puternica care-i mai acorda o sansa ...poate cu adevarat merita. Succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antoneta142936
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antoneta142936
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Radu (acum 10 ani)

Eu cred ca ai o mare sansa ca l-ai prins si ai reusit sa il sperii cu adevarat ca il parasesti iar el crede asta sincer, asta e sansa voastra sa vedeti cum functioneaza familia voastra mica si pe timp de razboi nu doar pe timp de pace, iar daca treceti peste asta si nu vad de ce nu o sa treceti o sa deveniti un cuplu cu adevarat matur. Nu stiu de ce femeile fac atata caz din ''''inselat'''' , eu personal nu cunosc niciun barbat care sa nu isi fi ''''inselat'''' sotia si chiar cunosc sute. ''''Inselat inseamna atunci când e cu adevarat indragostit de alta femeie si duce o viata dubla mai multi ani. Asa o mica aventura nici un barbat nu o sa refuze vreodata, ce e interesant e ca dupa aceste mici aventuri foarte multi mi-au spus ca viata lor de familie a luat un nou avant si se simt iar indragostiti de sotii. Poate e socant pentru tine, la varsta asta, ce iti spun dar crede-ma esti o fata norocoasa, iarta-l, iubeste-l , incurajeaza-l si o sa aveti o casnicie frumoasa. Pe cine iti imaginezi tu ca o sa gasti care sa nu te insele ? Si ce fel de barbat e ala ? Daca te desparti acum o sa fi traumatizata urmatorii 4 - 5 ani iar apoi o sa iti gasesti un fraier care nu inseala si nu e bun de nimic, merita ? In mod sigur nu. Suna-l si spune-i ca ii mai dai o sansa , pentru noi barbatii o aventura nu inseamna nimic, nu ne indragostim , ne face doar sa ne simtim vanatori. Fi fericita ca s-a intamplat acum si eu cred ca l-ai vacinat de alte aventuri. :-)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimeniinteresant (acum 10 ani)

Nu stiu daca trebuie sa ma simt norocoasa ca l-am prins..:) E interesant punctul tau de vedere si trebuie sa recunosc ca m-ai incurajat foarte mult sa las totul in urma si sa incerc sa mai dau o sansa casniciei noastre, desi inca cu multa teama in suflet...Totusi nu pot sa inteleg barbatii..cand totul e ok acasa, ai o sotie care te iubeste, tu te declari ff indragostit, pe deasupra mai si arati acest lucru, dar totusi...inseli.Oare de ce? Eu sunt o femeie care se ingrijeste fff mult, imi place sa fiu cocheta, sa ma pun in valoare, el era deseori gelos cand ieseam in oras prea sexy si imi spunea ca sunt ff frumoasa..si a recunoscut ca cealalta nu era nici la degetul mic al meu , doar am vazut-o si eu ca m-a dus la ea cand am aflat..ca i-am zis ca altfel nu o sa mai auda de mine...ma mir ca a facut asta..am crezut ca o sa refuze.nici un alt barbat nu cred ca ar fi avut tupeul asta:)..sa o iau ca pe o dovada de iubire? ca nu vroia sa ma piarda si in disperarea aia de moment, in seara cand am aflat, i-am zis sa ma duca la ea altfel sa uite definitiv de mine.M-a luat de mana si m-a dus la ea..statea ca un catel cu o fata plouata si m-a asteptat sa termin discutia cu ea. De asta ce zici?Cum sa interpretez acest lucru? Acum el e super ok si zice acelasi lucru ca si tine, ca el se bucura ca s-a intamplat asta deoarece i s-au deschis ochii asupra relatiei noastre, ca acum isi da seama cat de mult a gresit si cat ma iubeste si ca pana acum a avut un "val" pe ochi si parca nu gandea.Cum sa cred acest lucru? Cateva luni nu si-a dat seama ce face? Dar ce? E retardat mintal si actioneaza fara sa gandeasca?Cum sa cred asta? Nu stiu..in fine.. M-am mai gandit la un lucru care ar fi putut sa-l influenteze la nivel psihic fara sa isi fi dat el seama..In urma cu 3 ani s-a ingrasat foarte mult, ajungand la 116 kg, deci nu era intr-o conditie fizica foarte buna, desi avea 1.90, totusi nu arata bine.Insa de 2 ani a slabit aproape 40 kilograme si s-a transformat intr-un barbat superb, atletic, fff admirat. Poate ca avea nevoie sa isi reafirme din nou puterea de atractie si sa se simta frumos si dorit.Pun in calcul toate astea ( inclusiv faptul ca la nervi ma purtam ingrozitor de urat cu el : jigniri, loviri ceea ce era oribil pentru un barbat sa ii faca sotia asa ceva..dar nu ma puteam controla desi il iubeam enorm..si in 3 minute imi trecea si il pupam) si incerc sa ma conving pe mine ca totusi mai merita o sansa..Nu stiu daca fac bine, dar sper ca timpul o sa imi arate acest lucru..
Si la ce te refereai cand spuneai ca "Ce fel de barbat e ala (care nu inseala)?" Adica un barbat care nu inseala nu e barbat cu adevarat? Asa ganditi voi? Ca sa stiu si eu, sa inteleg..Avea in perioada aia un anturaj format doar din fustangii, care nu faceau altceva decat sa vb de femei, sa isi insele iubitele si eu stiam acest lucru. Dar eu mizam pe iubirea care mi-o poarta si pe caracterul lui deosebit.. Dar se pare ca m-am inselat..Eu nu am vrut sa-i interzic sa iese, sau sa nu se mai vada cu anumite persoane, nu am crezut ca o sa-l influenteze atat. Am vrut sa fiu sotia perfecta, care sa ii acorde incredere si libertate. Nu eram geloasa, nu ii faceam crize, eram chiar o sotie buna si el tot timpul imi spunea ce norocos e ca ma are...fain, nu?:)
Offf....greu cu barbatii astia..dar daca as stii ca nu o sa se mai repete as putea sa trec peste.Exista oare barbati care daca au gresit o data sa nu mai faca si a doua oara????
Si inca o chestiune...Mi-a trecut prin cap sa il insel si eu..imediat dupa, in suferinta aia enorma simteam ca nu o sa pot sa trec peste daca nu o sa fac si eu...m-am gandit ca asa macar nu o sa ma mai intreb "dar cum a putut sa faca asa ceva?", pt ca mi-as fi raspuns imediat " dar si eu am facut-o".Si atunci ar fi fost mai usor...Bineinteles ca dupa ce mi-am mai revenit putintel mi s-a parut o idee de-a dreptul idioata, deoarece eu nu vroiam sa ma transform intr-o femeie usoara, care sa fie arata cu degetul si mai mult decat atat nu stiu daca ar fi ajutat cu adevarat asta sau ar fi stricat si mai rau lucrurile si m-as fi simtit mult prea vinovata..Eu il amentintam atunci cu asta si el spunea" Daca eu am fost un jegos, nu inseamna ca trebuie sa fi si tu asa". Si parca mi-a dat una in moalele capului. Asa si e.. Eu sunt o persoana apreciata, am fost extrem de cuminte, el e primul meu barbat, sunt foarte credincioasa si nu as vrea sa stric asta acum..nu vreau sa imi stirbesc demnitatea si nu vreau sa scad in ochii lui ca femeie.Am tot felul de idei tampite, dar asta tot pentru ca eu vreau sa il iert si nu stiu cum sa fac sa scap de gandurile alea care ma macina zilnic: cum a putut sa imi faca asa ceva? Dar oare cu ce era ea mai buna? etc..
Oare chiar l-am "vaccinat de alte aventuri" asa cum spuneai tu? :((

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimeniinteresant
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimeniinteresant
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psihoterapeut Roxana Patrascu MPsihoterapeut Roxana Patrascu este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Buna ziua,
Ideea - conform careia ,,toti barbatii isi insala partenerele” este doar un sablon. Asadar, sa nu mai supragenarlizam. De fapt oamenii sunt foarte diferiti, nu toti actioneaza la fel, nu toti sunt infideli. Si femeile aleg sa fie infidele, atat ca acestea stiu mai bine sa tina ,,secretul”.
Putem presupune ca exista mai multe femei fidele in comportatie cu barbatii, dar sa nu ne grabim sa bagam mana in foc.

O alta idee irationala o reprezinta ,,barbatul care nu insala - nu este barbat, ci doar un fatalau etc. ”
Ce-ati zice de ,,oamenii care aleg sa fie fideli partenerilor de cuplu - dau dovada de maturitate”, suna ceva mai logic?!

O alta idee logica, omul este un animal evoluat, dispune de ratiune si nu actioneaza doar instinctual. Daca vrem, avem puterea de a ne domoli instictul sexual (ne referim la persoanele sanatoase d.p.d.v mental, nu la tulburarile de personalitate antisociale).

Cum spuneam intr-un alt mesaj, exista mai multe motive pentru care partenerii de cuplu aleg sa fie infideli.
Conteaza si cultura in care am crescut, modelul pe care l-am avut fiecare in copilarie. Valorile culturale si familiale ne modeleaza personalitatea.
Spre exemplu, daca tata sau bunicul era un – si nu a fost sanctionat pentru acest comportament, ba poate chiar admirat, nepotul sau fiul isi integreaza aceste valori, adica le poate practica in relatia lui intima cu constiinta impacata.
Daca familia a fost afectata (au avut loc conflicte ori s-a destramat etc) in urma acestui comportament, posibil sa consideram drept contraexemplu si sa avem grija sa nu repetam greselile.

Atentie si la anturaj, deoarece, nu de putine ori se potriveste zicala ,,cine se aseamana, se aduna”.

Se poate sa fie si motivul mentionat de tine ,, de 2 ani a slabit aproape 40 kilograme si s-a transformat intr-un barbat superb, atletic, fff admirat. Poate ca avea nevoie sa isi reafirme din nou puterea de atractie si sa se simta frumos si dorit.”.

Sau poate ca in ultima vreme se simtea mai nesigur de sentimentele tale fata de el. Astfel a ales sa fie infidel sexual – ca sa te comporti cu gelozie?!
Pentru unii gelozia este perceputa ca semn al iubirii - iar libertatea acordata drept nepasare.

Doamna draga, va inteleg sentimentul de gelozie, amagire si cred ca va este foarte greu!
Va invit pe dvs. si pe ceilalti membrii ai forumului sa cititi mai multe despre comportamentul cu gelozie.

Aici aveti link-ul:
http://www.psihoutil.ro/consilierea-cuplului/gelozie/


Cu drag,
Psih. Roxana Pătrașcu
Telefon: 0721. 349.765
Mail:[email protected]

Website: www.psihoutil.ro

Roxana Pătrașcu psihoterapeut 

Telefon: 0721.349.765

Mail: [email protected]

Website:http://www.psihoutil.ro/
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
3
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Roxana Patrascu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Psihologia cuplului.

Inscrie-te aici!
Maria (acum 2 ani)

Au trecut atâția ani! Cum este relația voastră,ai putet uita trădarea? Și sora mea este în aceeași situație , suferă enorm

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Happy (acum 6 luni)

Ma regasesc in situatia ta dupa o casatorie de 30 ani cu copilas. Iubeste te mult ai grija de mintea si sufletul tau. Nu prea poti avea incredere in natura umana. Câinii au evoluat mai mult

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Happy
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Happy
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimeniinteresant (acum 10 ani)

Cu siguranta atitudinea mea foarte relaxata, faptul ca nu il controlam si ca nu eram geloasa l-a facut sa creada ca poate nu inseamna asa mult pt mine sau ceva de genul..chiar zilele astea mi-a dezvaluit faptul ca acum ii place la nebunie ca sunt geloasa si ca nu las nimic sa imi scape, tragandu-l mereu la raspundere cu anumite chestii.A spus ca acum simte ca il iubesc cu adevarat si ca lupt pt el.Inainte la fiecare cearta eu ma luam si plecam si pana nu venea dupa mine nu ma intorceam acasa. Si ii mai spuneam mereu: "Eu nu am chef sa imi consum energia controlandu-te mereu, tu daca vrei sa faci ceva oricum faci. Cand aflu te-am lasat si imi gasesc pe altul. Tu poti ramane cu cine vrei". Dar eu spuneam asta nu pentru ca nu ma interesa persoana lui, ci pentru ca aveam incredere ca nu o sa faca si ma gandeam ca e si o oarecare amenintare pt el sa vada ca daca cumva greseste il parasesc. Dar se pare ca efectul a fost cel nedorit..Prea multa incredere si faptul ca am tratat cu prea multa lejeritate totul ( am crezut ca daca nu sunt geloasa el o sa aprecieze ) au afectat defapt perceptia lui despe ceea ce simt eu.Oricum nu este o scuza pentru ce a facut. Eu ii aratam mereu ca este viata mea si ma comportam foarte frumos cu el si ce-i drept si el cu mine. Eram catalogati ca un cuplu model. Dar micile scapari pe care eu nu le bagam in seama au dus aici..Am considerat ca astea nu sunt probleme asa mari si nu le bagam in seama pentru ca relatia parea sa fie extraordinara. Ma trata exemplar, vroia copil, etc. Cum Dumnezeu vrei un copil cu sotia ta si te arati foarte indragostit dar tu mai ai pe una? Asta nu pot intelege..Eu credeam ca atunci cand nu ai doar o aventura de o noapte si incepe deja sa devina o relatie cu cealalta inseamna ca o iubesti, iar cu sotia te racesti, poate chiar vrei sa divortezi.El nu..Ma vrea pe mine, aia nu inseamna nimic, a fost o p***ae si chestii de-astea.
Singurul motiv putin credibil pe care mi l-a oferit referitor la : De ce ai facut asta?" fost faptul ca aia il facea sa se simta barbat, aia spunea mereu " da, asa e, ai dreptate." sau " Ce destept esti, nu pot sa cred ca am gasit asa un barbat ca tine, esti minunat", nu ca mine, care mereu il corectam, mereu eu eram cea desteapta..Imi spunea ca daca la aia ii zicea sa nu faca ceva, aia executa imediat, o avea sub papuc. In schimb la noi era invers. Cu mine nu prea putea sa se impuna, eu sunt un caracter foarte puternic, la orice cearta el era cel care venea sa ma impace, indiferent care a gresit, etc.Acum imi dau seama ca nu am facut bine dar totusi, insist..Putea sa discute cu mine, sa imi spuna daca il deranja ceva si sa ma determine sa ma schimb, nu sa isi gaseasca alinarea in bratele alteia..
Nu o sa ajung probabil niciodata sa inteleg situatia si barbatii in general..
Cert e ca incep sa pun in balanta toate minusurile care au existat, revizuiesc acum totul si imi dau seama in sfarsit ca si atitudinea mea a afectat foarte mult orgoliul lui ca barbat..Incerc sa trec peste si vad ca el ma ajuta foarte mult prin comportamentul lui si prin dragostea care mi-o arata. Sper sa nu fie o greseala ca m-am intors la el..Oricum, e ultima sansa pe care i-o mai ofer si sper sa profite de ea la maxim..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimeniinteresant
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimeniinteresant
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MARIA (acum 7 ani)

Cred ca poti sa-i mai dai o sansa, dar daca el a fost in stare sa te insele asa repede de la casatorie, ma indoiesc ca nu o va mai face, chiar daca va fi asa cum spun ei fara implicare emotionala.Nu este adevarat , una este odata, si alta este cand repeti sa gresesti.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lia (acum 10 ani)

I-ai cerut sa te duca la ea. La ea acasa sau unde? Ce penibil!
Tu spui ca nu este frumoasa, dar el a fost atras de ea.
Oare daca ar fi fost sotul ei, ar fi inselat-o cu tine nimeniinteresant sau cu altcineva?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nimeniinteresant (acum 10 ani)

Nu stiu ce experienta de viata ai, insa cred cu tarie ca nu ai iubit vreodata cu adevarat, altfel nu ai condamna o femeie inselata, cu sufletul zdrobit care nu mai este la fel de rationala in momentul cand descopera cel mai groaznic lucru din viața ei..nu știu cum ai fi reactionat tu si nu stiu daca ce am facut eu era cel mai potrivit lucru, insa asta am simțit pe moment. Dar de la asta si pana la a spune"ce penibil" mi se pare cale lungă si sincer..chiar de prost gust..Cu siguranță nu ai trecut prin asa ceva si de-asta ti se pare totul aiurea.Si intrebarea ta, daca ar fi inselat-o pe aia cu mine mi se pare de-a dreptul deplasata.Nu iti doresc sa treci vreodată prin asta..gandeste-te de doua ori înainte sa iti dai cu parerea despre niste oameni si situații straine pt tine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de nimeniinteresant
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de nimeniinteresant
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lia (acum 10 ani)

Bine, in general nu accept ca un om sa fie umilit de un altul.
Eu nu cred ca sentimentele tale pentru sotul tau sunt de iubire.
Atunci cind iubesti pe cineva nu iti vine idea sa il umilesti. Si pentru ca ai facut-o este posibil ca prezenta ta sa il inhibe, cu sansa de a–si reveni putine spre deloc.
A fost luat prin surprindere si inca nu este pregatit pentru o decizie.
Da, puteti trai frumos, de convenienta.
Nu te supara pe mine, spun doar sincer ce gindesc. Ce este rau in faptul ca oamenii gindesc diferit?
Si o gradina este cu atit mai frumoasa, cu cit florile ei, sunt cit mai diferite.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Fish (acum 10 ani)

Doar o pare si din partea mea ca barbat. Eu unul am preferat sa nu insel intr-o relatie dar am prieteni care au facut acest lucru, au fost prinsi, au promis ca nu mai fac...dar o fac bine mersi in continuare. Concluzia o tragi tu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Fish
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Fish
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Clau (acum 8 ani)

Cine inseala o data o va face si a doua,si a treia..e doar o chestiune de timp.Si eu am iertat prima data,dupa rugaminti m-am intors...a urmat si o a doua oara(cu toate ca el se ascundea mult mai bine acum,femeia simte..si l-am prins iar)..l-am iertat si a doua oara..a urmat si a treia..la un moment dat il suspectam la orice pas,asa ca am decis,intr-un moment in care el se jura ca nu o sa mai faca,sa plec..O data ce au facut-o o data,e doar o chestiune de timp pana o sa faca si a doua oara,un singur lucru il simti,se ascund mai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11602007016 (acum 3 ani)

Eu zic că nu merită să îl ierți .Eu am fost înșelat de soția mea mult timp , dar am aflat recent de la amantul ei care mi-a trimis poze cu ei doi goi în pat , plus niste conversații private pe care le-au avut pe Facebook. Crede-mă ..nu merită să ierți o astfel de persoana . Cineva care te iubește , într-adevăr greșește ...dar nu așa . Infidelitatea nu este o greșeală sau un accident ...nu este o boala distrugătoare , un drog ucigător și nu va scăpa de acesta boala niciodată . Cineva care și-a înșelat partenerul de viață , o va face cu siguranță din nou .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11602007016
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11602007016
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11618790386 (acum 3 ani)

Cu toate că au trecut 7 ani de când ți-ai postat întâmplarea, sper ca printr-o minune să-mi vezi comentariul și să-mi răspunzi.
Acum puțin timp am aflat că iubitul meu m-a înșelat sub influența alcoolului cu o fată pentru care nu simte nimic. Așa cum spune el, a fost doar “plăcere carnală”:))
Îl iubesc foarte mult și nu vreau să renunț la el, mai ales că în momentele astea se chinuie să mă facă să-l iert și chiar simt că își dorește asta din tot sufletul.
Dacă intr-un final ți-ai iertat soțul, chiar nu te-a mai înșelat de atunci niciodată și relația voastră a redevenit la fel de buna sau chiar mai buna? Sau ai luat decizia de a nu vă mai împăca?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11618790386
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11618790386
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11633718584 (acum 2 ani)

Buna! Trec printr-o situatie "trasa la indigo". Daca tot "printr-o minune" vezi comentariul asta, spune-mi te rog cum ai procedat si care a fost deznodamantul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11633718584
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11633718584
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria (acum 2 ani)

În aceeași situație sunt și eu ! E greu să poți uita !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Maria
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Maria
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11569391915 (acum 5 luni)

Exact prin asta trec si eu acum, cine a mai patit asa va rog din suflet spuneți-ne cum ati procedat sau daca lati iertat cumva , cum a evoluat relatia, a mai inselat persoana iubita sau nu, nici eu nu stiu incotro sa o iau. Sunt total dezamagita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11569391915
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11569391915
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11701655872 (acum 4 luni)

Am citit și constat ca ai primit părerea mea sfaturi de doi lei.
Tot ce am citit aici suna cam așa: tu dragă femeie înșelată ești DE FAPT DE VINA. Ca nu areti ca îți pasă de el, ca nu i-ai arătat ca ești geloasă, bla bla bla!!!! p***ai!!!! Ăștia toți vor să te transforme în câinele lui!!!! Serios acum, pe bune!??? Voi sunteți normali la cap??? Femeia aceasta A FOST ÎNȘELATĂ!!! Omul acesta care te-a înșelat crede-mă ca atunci când și-o trăgea cu aia nu se gândea cat de mult te iubește!!! Treziți-vă!!!! Ascultă la mine sfatul meu dacă vrei: acest om nu te merită!!! Te învinovățești aiurea!!! Nu-i de ajuns ca ești înșelată și umilită? Mai trebuie sa te și învinovățești? SĂ ÎȚI FACI MAI MULT RĂU? oameni buni! Treziți-vă!! Unde e respectul de femeie? Unde e demnitatea? Serios acum. Nu știu pe ce lume trăiți da dacă așa stă treaba, nu vă respectați deloc, acceptați să fiți înșelate și umilite și ba mai mult, vă învinovățiți CA VOI SUNTETI DE VINA CA EL VA ÎNȘEALĂ ȘI ȘI-O TRAGE CU ALTELE!!! SĂ VĂ FIE RUȘINE CA ACCEPTAȚI AȘA CEVA!!! MIE IMI ESTE RUȘINE CA NU MAI EXISTA REPSECR DE FEMEIE ȘI VĂ ASUMAȚI STATUTUL DE c***a! De asta nu mai există respect pentru femei! Fix din cauza unora ca voi care acceptați așa ceva! Vă garantez ca dacă toate femeile s-ar respecta, ALTFEL AR STA TREABA. Acceptați să fiți umilite, înșelate și mai și luați asupra voastră vina! Câtă suferință mai vreți să duceți? Chiar nu v-ați săturat să fiți masochiste, umilite, luate de fraiere și transformate în niște cățele umile paranoice la cheremul bărbaților fustangii care înșeală și habar nu au ce înseamnă să fii într-o căsnicie!???? De ce se mai însoară oamenii ăștia atunci dacă înșeală, la asta v-ați gândit!??? Vă spun eu de ce: pentru ca își doresc UNA CA VOI! O cățea care stă acasă, înghite tot și mai își și asuma vina pentru neghiobiile lui!! NEVASTA IDEALĂ!! Cine nu și-ar dori așa ceva??? Acest om CLAR NU TE IUBEȘTE ȘI ÎȘI BATE JOC DE TINE. Și îmi pare rău să îți spun, dar dacă ACCEPTATI asta….MERITATI TOATE SĂ FIȚI LUATE DE PROASTE!!! Numai bine!!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11701655872
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11701655872
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.