Clickmed
programare rapida la medic

Are pe cineva

Psihologia cuplului
Intrebare postata de mariiia cu 10 ani in urma

Buna ziua
suntem casatoriti de 17 ani ,avem 2 copii frumosi si cuminti-12 si 16 ani-.eram cea mai sigura femeie ca noua nu ni se poate intampla nimic pana anul acesta in februarie cand mi a zis ca vrea o pauza ca nu stie daca mai tine la mine.mi a zis ca nu pleaca nu ne lasa ,dar are nevoie de timp.mi a cazut cerul in cap ,nu mai stiu cum sa reactionez.am aflat ca are pe cineva ,nu stiu la ce nivel e relatia lor dar asa mi am explicat toate schimbarile ( haine ,pleca mereu la servici,toane,..)ce sa fac,s o caut sa vorbesc cu ea ,sunt la pamant-el incearca sa se comporte normal dar eu vad ca nu e asa cum era inainte
va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Are pe cineva"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Fish (acum 10 ani)

Din pacate in situatia asta nimeni nu cred ca-ti poate da un sfat pertinent. Poate are criza celor 40 ani...cel mai bine incearca sa comunici cu el, arata-i ca viata de cuplu si copiii aduc o fericire incomparabila cu o p***a de 20 ani.
Viata e trecatoare....zii sa se gandeasca ca la anumita varsta nu se mai poate uita inainte, in schimb trebuie sa se uite in spate...si poate vedea un trecut frumos...sau unul care sa-i provoace regrete.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Fish
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Fish
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Luces (acum 10 ani)

poate s-a indragostit. Casatoria blocheaza iubirea?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.