Clickmed
programare rapida la medic

Ce anume sa fac

Boli genitale feminine
Intrebare postata de andreeak cu 11 ani in urma

Buna ziua.as avea intrebare.In vara anului trecut am descoperit ca am dureri in zona genitala(jos) si usturimi la urinare dupa contact sexual,dar dispar dupa cateva ore..Medicul ginecolog mia recomandat Canesten Gyn pastile dupa care durerile nu au mai aparut(am mers la doctor dupa cateva luni doar pt ca nu am dat importanta),Acum iarasi am observat ca apar.

CE anume trebuie sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce anume sa fac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Adrienne (acum 11 ani)

GyneL este singurul medicament care se poate folosi intravaginal cat si oral, fiind indicat in refacerea florei microbiene vaginale. Canesten Gyn se prezinta sub forma de comprimate vaginale [ 3 ] si se recomanda de obicei pentru infectii fungice [ candida ]. Stii care a fost diagnosticul de vara trecuta ? Daca a fost vorba despre candida, atunci iti recomand sa citesti de pe net prospectul de la Gynofort crema vaginala,doza unica. Daca a fost vorba doar despre un dezechilibru al florei bacteriene vaginale,cauzata de o infectie, atunci se poate merge pe GyneL capsule vaginal si oral. Dar cel mai indicat este un consult la medicul ginecolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrienne
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrienne
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
ana.maria.spat (acum 11 ani)

in general durerile / usturimile se datoreaza unei lipse de hidratari suficiente normale a mucoasei vaginale. asta daca nu este vorba despre vreo infectie. daca acesta este diagnosticul, iti recomand ovulele feminella hyalosoft...care au rolul de a reface hidratarea naturala a mucoasei. este un adjuvant din ingrediente naturale foarte eficient.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana.maria.spat
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana.maria.spat
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iullia91 (acum 11 ani)

eu am avut problema asta ani de zile ,si mi-am dat cu toate cremele posibile la recomandarea medicilor,dar tot nu imi trecea! dimpotriva,ma agravam,ajunsesem sa fiu ''''carne vie'''' acolo si nici sa nu pot merge de usturimi si dureri,pana intr-o zi cand nu am mai suportat si am mers la un alt medic,disperata,implorandu-l sa imi faca ceva sa scap.M-a pus sa imi fac analiza la secretia vaginala,tin minte ca m-am dus direct la Synevo.Cu rezultatul de acolo am mers inapoi la medic,si citindu-mi rezultatul a iesit ca avem o bacterie numita streptococ.Mi-a dat un tratament pt a elimina bacteria asta si nu am mai facut asa ceva de atunci! Dar va rog sa ma credeti ca acea boala ma adusese in culmea disperarii si intrasem intr-o depresie uluitoare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iullia91
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iullia91
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
geny (acum 9 ani)

buna ziua as vrea sa stiu daca daca canestenul este bun pentru mancarimile vaginale sau pentru iritati

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.