Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce sa cred raspuns medic

Sarcina
Intrebare postata de gabriela.pisicuta cu 12 ani in urma

Buna ziua . Am si eu o problema luna trecuta pe data de 19 septembrie mia venit menstruatia iar acum pana an 19 octombrie am facut sex neprotejat cu gandu k pana in 5 zile de menstruatie si dupa nu pot ramane iar asta sa antamplat doua zile la rand si cand a fost pe 19 octombrie sa ami vina nu mia mai venit pana azi iar azi mam hotarat sa iau un test si cand mam dus la bae sa urinez mia cazut ceva un lichid maroniu si nu stiu ce e am facut testu si mia aratat k e o liniuta rosie mai groasa si una subtire tot rosiatica dar nu se vede asa tare e posibil sa fiu miau crescut sani seara ma dor de obicei si dimineata si mi se par mamelele sau cum le zic mai inchise la culoare am anceput sa mananc ceva mai mult decat inainte si ceva greturi la mancare dar nu intodeauna acum dak ami vine menstruatia ce sa fac ce sa cred oare sunt peste menstruatie sau sa intamplat ceva cu corpul meu dar totusi au trecut 10 zile

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce sa cred"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

ar fi bine de stiut ca metoda calendarului nu este cea mai potrivita metoda de contraceptie (ovulatia poate varia de la un ciclu menstrual la altul). pentru un test de sarcina corect efectuat ar trebui sa utilizati prima urina de dimineata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sarcina.

Inscrie-te aici!
Advertisement
gabriela.pisicuta (acum 12 ani)

da am facut de dimineata testu si mia esit o liniuta rosie groasa si una tot rosiatica dar deabi se vedea dar in timp ce am urinat chear in momentu ala am aut si scurgerea aceea maronie si ma gandesc k din cauza acelei scurgeri nu mia esit testul cum trebuie chear acum o ora am mancat ceva sa zicem putin acru si mam aplecat sa iau ceva de jos si am vomitat si asa parca ami tot vine greata de la ceea ce am mancat scurgerea aia sa fie cumva o alarmare k as fin insarcinata sau imi vine menstruatia sa repet testul din nou sau ce sa fac e sansa de a fi gravida sau ce e?va rog trimitetimi si mie un raspuns urgent sa stiu ce pot face va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabriela.pisicuta
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabriela.pisicuta
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.