Clickmed
programare rapida la medic

Candida raspuns medic

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de Brigitta5 cu 12 ani in urma

Buna ziua..Sunt o mamica de 26 de ani..si as vrea cateva sfaturi provind candidoza.Ma confrunt cu aceasta boala de ani de zile..insa nu e cel mai rau sens al sau..adika nu am mancarimi..nu ma deranjeaza actul sexual..ci simpla scurgere accea groasa alba..insa stiu faptul ca am candidoza de pe timpul sarconii cand imi faceam analizele obligatorii si a iesit pozitiv la candida..inainte sa raman insarcinata luam niste ovul nu mai stiu cum se numesc dar scurgerea accea alba nu s`a oprit decat 1-2 zile..in care eram nespus de fericita ca scapasem de ea...insa a revenit..ulterios dupa nastere luasem Gynosol..ceva de genu insa tot nu trecusera..acuma in aceste zile citisem ceva aiurea insa l`am incercat...adika sa incerc cu iaurt intravaginal..de 2 zile fac acest ,,tratament,, insa cand fac baie..si fac spalatura vaginala apar niste ,,muci,, sa ma exprim urat..dar sa intelegeti..le`am observat in apa..si m`a speriat ..ati putea sa`mi povestiti cate ceva legat de povestea mea?as fi foarte recunoscatoare...multumesc anticipat...cu stima Brigitta.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Candida"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Iuli (acum 12 ani)

In primul rand partenerul urmeaza tratament? Folositi prezervativ? Ati fost abstinenti pe perioada tratamentului? Daca nu indepliniti aceste conditii, nu aveti cum sa va rezolvati problema.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 12 ani)

Inca ceva: nu aveti ce cauta in interiorul vaginului!! Asa cum nu va spalati cu sapun in nas, asa nu va spalati nici in vagin, el se curata singur. Distrugeti flora locala daca introduceti chiar si apa! Zona genitala se spala la exterior (labii mari si mici) cu gel sau sapun special intim (personal folosesc Lactacyd si il recomand). Atat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

dupa cum v-a scris si Iuli, nerespectand anumite reguli de igiena intima cat si tratamente incomplete ca durata sau ca medicament, vor duce in final la afectarea florei saprofite si agravarea infectiei pe care o aveti. inainte de a incerca metode empirice de refacere a florei locale, va recomand un consult ginecologic, cateva analize specifice pentru identificarea tuturor patogenilor si un tratament antibiotic/antifungic corect .

va urez o zi buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli cu transmitere sexuala.

Inscrie-te aici!
Utilizator21527578685 (acum 5 ani)

Nu mai introduceţi iaurt sau alte lucruri în interiorul vaginului. De regulă mergeţi la un control medical şi în funcţie de ce vă prescrie medicul ginecolog, acel tratament urmaţi. Niciodată nu mai urmaţi vreun "tratament minune" după ureche. Nu vă jucaţi cu sănătatea dvs. şi mai ales cu corpul dvs. O zi plăcută

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21527578685
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21527578685
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.