Clickmed
programare rapida la medic

Dureri dentare multiple

Gingivita
Intrebare postata de Catalin Constanteanu cu 12 ani in urma

Ma aflu intr-o situatie ciudata; am o durere simultana constanta la doi premolari pe mandibula. Unul a avut o carie care a fost plombata acum cateva luni...din pacate cred ca acea carie a fost prea adanca si va trebui sa scot nervul intr-un viitor apropiat pentru ca la presiune doare. Dar celalalt are o coroana, nervul fiind scos acum cativa ani. Culmea este ca cela de-al doilea premolar doare la baza constant de cateva zile iar durerea iradiaza discret de la ambii premolari la toata mandibula... Are cineva idee ce pot face inainte de a merge la un dentist? Nu pot merge la dentist decat peste o luna si jumatate cand imi reincepe asigurarea medicala (nu sunt actualmente rezident in Romania)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri dentare multiple"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

lacriela (acum 12 ani)

aulin pt.durere si dupa la dentist de urgenta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de lacriela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de lacriela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Valentin (acum 12 ani)

intradevar daca cedeaza la presiune....vorbim de o iritatie a nervului....se intampla ca acesta sa devina foarte sensibil sau daca pe unul din canale a cedat poate deveni suparator din cauza bazei ar fi bine sa faci o radiografie inainte se intampla de foarte multe ori ca premolarii sa deranjeze din cauza lipsei de smalt ei sunt cei care in momentul cand mesteci mancarea sau bei ceva sunt primii care simt schimbul de la cald la frig atunci devine suparator ...pentru orice eventualitate cand vei incepe lucrarea iti recomand o radiografie pt amandoi premolarii ...dentistul iti va spune ce ai de facut si daca vorbim de o opturatie de canal sau este doar vorba de smaltul dentar...multa sanatate si noroc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.