Clickmed
programare rapida la medic

Un sfat ... o parere...pls

Sarcina
Intrebare postata de MariaioanaIvan cu 12 ani in urma

Buna.In luna aprilie mi-a venit ciclu menstrual in data de 10 si a durat pana in 14 . Acum e 24 si inca nu mi-a venit.Testele de sarcina imi ies negative.Eu locuiesc in Anglia si nu ma asteptam ca doctorii de aici sa fie asa . (aici mergi la receptie si spui ce problema ai , si in urmatoarele ore te suna doctoru pe mobil pentru a''i da detalii despre problema).Am sunat si mi s''a spus sa astept pana luna viitoare in 10 , iar daca nu imi vine pana atunci sa ma programez atunci .I''am spus ca poate ar fi vb despre chisturi , sau Doamne fereste ceva mai grav , insa el a zis ca nu e posibil,deoarece din cauza chisturilor as avea dureri.Ne dorim foarte mult un copil.

Simptome d sarcina nu pot sa zic ca am.(le deosebesc caci am pierdut o sarcina).Singurele simptome,daca pot sa le spun asa is ca obosesc repede si urinez destul de des.Racita nu am cum sa fiu,altceva nu am cum sa am caci luna trecuta mi-am facut analize de secretie vaginala si au iesit pozitive.
E posibil sa fiu insarcinata ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Un sfat ... o parere...pls"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

La 2 saptamani de intarziere testul se pozitiveaza. Daca la 2 saptamani este tot negativ, nu esti insarcinata. Intarzierea se poate datira unei multimi de factori inclusiv stresul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
elena gabriela (acum 12 ani)

si eu am fost in situatia ta ,dupa 3 teste negative am facut analiza de sange hcg si a iesit pozitiv din pacate la mine s a terminat trist in sensul cu un avort spontan la 12 saptamani,nu stiu cum e in anglia dar aici poti merge la pronto socorso tip urgente la noi,spui ca stai rau ca ai ciclu in intarziere si ei iti fac analiza de sangehcg care spune imediat cumstau lucrurile

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.