Clickmed
programare rapida la medic

Intrerupere menstruatie

Ciclul menstrual
Intrebare postata de yoana20 cu 12 ani in urma

Buna ziua,

Am o mare dilema: in acest weekend urmeaza sa botez un copilas, iar dupa calculele mele ar trebui sa-mi vina menstruatia maine, ceea ce ar insemna sa nu mai pot boteza dupa conceptiile batranilor (trebuie sa le respect). Eu cunosc doua metode: 1. sa continui cu anticonceptionelel fara sa fac pauza de 7 zile si astfel nu imi mai vine , dar la mine nu este cazul pentru ca le-am intrerupt de 3 luni si 2. vitamina K dar nu stiu daca afecteaza organismul, daca este periculos sa aplic aceasta metoda. Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrerupere menstruatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

yoana20 (acum 12 ani)

As dori si eu un raspuns cat se poate de repede. Va rog!!!! Multumesc anticipat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de yoana20
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de yoana20
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 12 ani)

Intrebare: verifica cineva daca esti la menstruatie? De ce trebuie sa le respecti? Stii pentru ca erau aceste idei tampite? Pentru ca pe vremuri femeile nu aveau lenjerie sau vata si le curgea sangele pe jos in biserica. Asa ca pentru a nu pata si a nu oferi o imagine neplacuta, li s-a interzis sa intre in biserica. Azi nu crezi ca aceasta gandire este cel putin invechita, inutila si nu merita sa iti risti sanatatea pentru asa o p***ae?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dana (acum 12 ani)

draga mea sa sti ca asta e o aberatie,de ce? pt ca aceasta menstruatie e data tot de dumnezeu da ,nu e un moft al femeilor ,o fita ok,asa ca nu vad motivul pt care nu putem intra in biserica mai ales in astfel de situatii.eu am fost si nasa si mireasa la ciclu asa a fost sa fie ,ce era de facut?si legat de asta cand am fost mireasa sa sti ca nasa a intrebat preotul ,,parinte fina mea este in aceea perioada a femeilor stiti dv ,,la care preotu a spus asa nu are nimic nasa pt ca e dat de dumnezeu sa fie curata trupeste intelegi tu ,asta ca femeie poti evita nu ?uite eu nu am avut contact sexual toata saptamana dinaintea nuntii,bine era si mare agitatia cu treburi cu alergaturi dupa au venit si musafirii nepoftiti dar cred ca orice femeie poate sa se abtina de la contactul sexual cand stie ca merge la biserica .asta e parerea mea .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.