Clickmed
programare rapida la medic

Mancarime raspuns medic

Cresterea si dezvoltarea copiilor
Intrebare postata de o stea cu 13 ani in urma

Fetita mea de 8 ani,are o usoara mancarime in zona organelor genitale.Are pe piele niste bubite rosii,chiar pe organele genitale,care abia se observa...Se spala in fiecare seara...e curata,dar de cateva zile nu trece.Ce ar putea fi?Exist vreun unguent pentru asa ceva?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mancarime"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Iuli (acum 13 ani)

Ma gandesc sa va recomand niste spalaturi cu bicarbonat de sodiu, dar nu stiu sigur daca se recomanda la fetite mici, dar nu cred ca ar fi o problema. Deci spalaturi cu bicarbonat de sodiu (o lingurita dizolvata in apa) si niste spray cu oximed dat exclusiv pe piele/zona cu bubite, deci pe labii, nu in interior. Poate are doar o iritatie. Fetita sa poarte numai lenjerie din bumbac 100% si in aceste zile, cat mai are iritatia, incercati sa folositi numai chilotei albi, nu colorati sau negri. Invatati fetita sa nu stea jos daca face pipi la scoala (sa faca de la inaltime), sa aiba la ea servetele curate (nu hartia de acolo poate atinsa de altii) si sa nu puna mana in zona genitala inainte de a se spala pe maini.
Daca vedeti ca nu se amelioreaza in cateva zile sau mai rau, ca se agraveaza, consultati un medic dermatolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
tirex (acum 13 ani)

cred ca ar fi mai bine sa va duce-ti la dermatolog, pt ca poate fi o dermatita sau o iritatie , care se trateaza diferit, asa a avut fetita mea si am fost cu ea la dermatolog si a fost dermatita de la scutec, ceea ce nu este cazul fetitei d-voastra, din cauza asta e bine sa o vbada un dr. ca sa determine natura bubitelor si sa va recomande un tratament adecvat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de tirex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de tirex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
o stea (acum 13 ani)

Va multumesc pt raspunsuri.La dermatolog nu pot ajunge decat sapt viitoare.Am fost la cea mai apropiata farm si nu am gasit spreyul.mai caut maine.am cump bicarbonat.Am in casa tetraciclina unguent.oare dc ii pun in seara asta ar ajuta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de o stea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de o stea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 13 ani)

Pentru Angi, Bună seara,
Problema ridicată de d-voastră este sensibilă , zona de apariţie a simptomelor este deasemeni sensibilă,ca şi vârsta fetiţei. Pare o dermatită determinată fie de o iritaţie fie de un alt factor alergic sau microbian. Nu prezintă o gravitate ci mai de grabă o senzaţie neplăcută ,în condiţiile riguraoase de igienă corecte pe care ni -le descrieţi.
Sfaturile pe care le- aţi primit din partea colegelor,înaintea mea , sunt corecte ca şi recomandarea de a prezenta fetiţa la consult la un medic dermatolog ,pentru mai multă operativitate ,fiind vorba şi de un examen obiectiv ( nu numai teoretic )
Cu sănătate dr Emil Otesteanu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.