Clickmed
programare rapida la medic

Pot fi insarcinata?

Sarcina
Intrebare postata de mmarcu32 cu 13 ani in urma

Pana acum 2 luni am luat anticonceptionale diane 35, dar am hotarat sa nu le mai ulilizez asa ca am trecut la prezervativ. Luna trecuta menstruatia mi-a venit normal, dar acum intarzie. Pot fi inca efectele anticonceptionalelor sau pot fi insarcinata. Mentionez ca de fiecare data am verificat prezervativul si nu era rupt. Va rog sa ma ajutati.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot fi insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

omnia (acum 13 ani)

Buna,

Depinde de modul in care s-a desfasurat actul sexual; au existat fisuri la nivelul prezervativului? ai motive serioase sa crezi ca sperma a ajuns in contact cu vaginul?
Dupa intreruperea contraceptiei hormonale, apar modificari in organism, care se pot manifesta diferit, in functie de persoana: pot aparea perioade de intarziere a mentrei, menstre abundende, absente, etc.

Pentru siguranta ta, poti efectua un test de sarcina.

Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de omnia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de omnia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
marialeea (acum 13 ani)

Draga mea, sa stii ca nu am habar de ce luati voi ''intr-o fericire'' Diane 35. Sunt extrem de puternice, multe persoane se plang de ele si... uite rezultatul! Eu cand am luat anticonceptionale (unele mai slabe, produse tot de Schering, Logest) si apoi a trebuit sa le intrerup, nu am patit absolut nimic, adevarul e ca de atunci sunt "ceas". Cu mici exceptii, nu mai am probleme cel putin cu durerile de burta sau cu intarzierile. Si stii de ce? Mi-au fost prescrise de catre medicul endocrinolog, cu analizele hormonale de rigoare.
Apai, vezi si tu ce poate face Diane! Se mai intampla necazuri de la anticonceptionale, dar daca sunt unele mai slabe hormonal, in mod normal n-ar trebui sa ai probleme.
Si nu fii speriata: eu una pot paria ca ''te-ai dat peste cap'' de la intreruperea acestor Diane. Sunt tari ca naiba. Eu, cand am luat ''de capul meu'' m-am invinetit toata pe picioare si m-am umplut de par pe maini si pe picioare. Inainte de a le lua nici nu trebuia sa ma epilez, decat poate inghinal sau axilar. De atunci... nici nu-ti spun!
De-aia zic: ceea ce ai e sigur de la Diane. Nu mai lua vreodata, incearca cu altele, Logest de exemplu. E mai sigur cu cele slabe hormonal. Iti spune "Stan Patitul".

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de marialeea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de marialeea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.