Clickmed
programare rapida la medic

Urgent

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de sztimike cu 13 ani in urma

Ce poate sa fie cauza daca copilul are laringita iau dat antibiotic, carbocisteina, adrelnalina aerosol dar cand se culca la amiaza si se scoala are febra, care poate fii cauza?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Urgent"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

floryny (acum 13 ani)

Mergi cu cel mic la un consult medical, iar medicul va decide daca copilul poate fi tratat la domiciliu sau necesita spitalizare. Nu poti sa-i administrezi un tratament decat cel indicat de catre medic. Nu prezinta dureri la inghitit?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de floryny
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de floryny
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Csara (acum 13 ani)

Probabil este vorba despre o boala care este in evolutie. Viroza respiratorie a afectat si laringele. Febra mare poate fi tinuta sub control cu antitermic (panadol, nurofen alternativ la 4 ore pana scade febra, iar gramajul va fi dat in functie de varsta). Daca in doua-trei zile febra nu scade sau depaseste sub tratament 38.5 C, mergi iar cu el la medic sau la camera de garda a spitalului. Cand ii faci tratamentul cu aerosol, daca i-l faci la domiciliu, ia-i pulsul si daca acesta devine accelerat, intrerupe sedinta de aerosol. Pentru laringita se recomanda obtinerea unei umiditati optime in camera in care doarme si in spatiul in care isi petrece ziua. Daca nu ai un umidificator, da drumul la apa calda in baie sa se formeze abur si tine micutul cateva minute de cateva ori pe zi in acel loc. Importanta este pauza de vorbit, pentru a trece raguseala (evita cauzele care il determina sa planga, de exemplu - stai cat mai mult cu el), Nu-l scoate afara decat daca este foarte cald.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Csara
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Csara
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.