Clickmed
programare rapida la medic

Cum rezolv problema asta ?

Atac de panica
Intrebare postata de Utilizator11709387412 cu o luna in urma

Bună ziua sunt un tânăr de 27 de ani , de anul trecut din luna iulie mă confrunt cu probleme de respirație , am dureri in piept și spate partea de sus , și umărul stâng mă doare și mâinile îmi amorțesc și uneori am senzația că mă înțeapă inima foarte tare am fost la spital de atunci și până în momentul de față de 3 ori chiar cu smurdul , mi s-au făcut foarte multe investigații raze la plămâni analize la sânge am stat de vorbă cu medici toți îmi spun mereu că totul este in regula îmi bate foarte tare inima simt că nu mai pot respira și amețesc nu știu ce să mai fac să înțeleg ce am am toate analizele făcute la zi și toate sunt in regula , dar nu înțeleg ce am , mă puteți ajuta va rog . ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum rezolv problema asta ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o luna)

Buna ziua,

Ac***a in vedere simptomele dumneavoastra, e posibil sa va confruntati cu un atac de panica sau anxietate. Desi acesta este frecvent confundat cu un atac de cord datorita simptomelor asemanatoare, un atac de panica este diferit.

Un atac de panica cauzeaza simptome precum dureri de piept, dificultati de respiratie, ameteli si uneori durere in bratul stang. Daca toate investigatiile medicale fizice au iesit normale, ati putea incerca sa discutati cu un psihiatru sau psiholog.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: www.clickmed.ro/medic/psihiatrie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Anxietate-si-atac-de-panica/atacul-de-panica-si-tulburarea-de-panica_16
sfatulmedicului.ro/Anxietate-si-atac-de-panica/gestionarea-atacurilor-de-panica_11561

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.