Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Anticonceptionale ,orgametril si amenoree

Ciclul menstrual
Intrebare postata de georgiana9292 cu 10 ani in urma

Buna ziua! Ma numesc Georgiana,am 22 de ani si de mai bine de 1 luna am fost la un control ginecologic caci aveam probleme cu menstruatia,respectiv dintotdeauna a fost cam neregulata,insa in luna aceea mi-a venit la 15 zile .. si am facut ecografie endovaginala si mi-a zis ca am ovare microchistice, mi-a zis ca nu e atat de grav si ca timp de 3 luni trebuie sa iau orgametril ( 2/ zi timp de 8 zile ) si anticonceptionale Logest din prima zi a menstruatiei .. mi-a venit pe data de 6 aprilie 2014 ( practic la 35 de zile atunci ), am luat ,atat orgametrilul cat si anticonceptionalele corect.. in schimb azi e ziua 35 practic si nu mi-a venit.tin sa mentionez ca am luat anticoceptioalele 21 de zile , pauza 7 zile ( printre care si orgametrilul) si chiar daca NU mi-a venit menstruatia,eu am inceput in a 8a zi sa iau iar ac LOGEST.. am facut inclusiv un test de sarcina azi= negativ. Tin sa mentionez ca mi s-a parut ca am si urme de candidoza asa ca am facut timp de~ 1 saptamana spalaturi interioare cu ceai de pelin ..si la exterior cu ceai de musetel si bicarbonat. Principala problema este insa intarzierea menstruatiei . Este normal asa ceva? e din cauza ca iau pt prima data anticonceptionale? nu sunt potrivite pt organismul meu ? n-am luat corect orgametrilul ? ( caci pe prospect scrie pt dereglari menstruale se ia din ziua 14 pana in ziua 25 a ciclului ) doar ca medicu mi-a zis 25 martie -1 aprilie. si in aprilie eu la fel am luat: 25 aprilie -2 mai ... ( apropo mai scrie la efecte adverse ale orgametrilului : lipsa menstruatiei ) asta sa fie ? Mi-as dori din suflet sa-mi cititi mesajul si sa imi raspundeti caci sunt foarte ingrijorata , nu mai stiu ce sa mai fac. ... Multumesc anticipat pt raspuns ! O zi buna tuturor !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anticonceptionale ,orgametril si amenoree"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.