Firme medicale

Ortomed Import - Bauerfeind

Ortomed Import - Bauerfeind

Prezentare Ortomed Import - Bauerfeind

Vezi toata descrierea

Firma Ortomed Import vă oferă soluţii terapeutice şi preventive in domeniul terapiei compresive, ortezelor şi suporturilor active, suporturilor plantare.
Centrul de Competenţă Bauerfeind infiinţat de firma Ortomed Import in oraşul Cluj-Napoca este primul in Europa de Est şi işi propune să ofere pacienţilor cele mai moderne posibilităţi de tratamente conservative, postoperatorii şi preventive in domeniul ortezelor, suporturilor active, ciorapilor compresivi, suporturilor plantare şi a componentelor protetice.
Produsele Bauerfeind nu se adresează doar oamenilor cu probleme de sănătate. Suporturile noastre plantare se adresează celor care stau mult timp in picioare sau merg pe jos mult in cadrul serviciului. Astfel ei se pot bucura de un confort sporit şi o rezistenţă mai crescută. Sportivii amatori şi profesionişti pot beneficia in mod special de suporturile noastre plantare. Producem suporturi care au fost specific create pentru anumite sporturi: alergat, sporturi cu schimbări rapide de direcţie (baschet, fotbal, tenis), golf. Folosind suporturile noastre sportivul are deasemenea un confort sporit, o rezistenţă la efort crescută, şi o formă mai bună. Pur şi simplu obosesc mai puţin. Astfel sportivii amatori se pot bucura de un beneficiu cardio-vascular crescut, iar sportivii profesionişti de performanţe mai bune.
Ciorapii nostri compresivi se adresează de asemenea oamenilor care stau mult in picioare sau calatoresc timp indelungat cu maşina sau avionul. Ele ajută la scăderea oboselii şi previn apariţia edemelor datorită inactivităţii prelungite. Graviditatea este un factor de risc pentru apariţia varicelor şi oferim ciorapi compresivi special concepuţi pentru comfortul gravidelor şi profilaxia varicelor.

Ortomed Import - Bauerfeind

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str. Republicii, nr 65-67, 400489, Cluj Napoca

Tel: 0264446006

Fax: 0264-596611

E-mail:

Web: www.ortomed-import.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
0:00-0:00
M
9:00-17:00
D
0:00-0:00
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!