Firme medicale

Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbu...

Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbul, Turcia
Din respect pentru viata

Prezentare Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbul, Turcia

Vezi toata descrierea

Medic Center facilitează accesul pacienţilor din Romania la servicii de diagnostic şi tratament din toate specialităţile medicale, in cadrul celor mai renumite clinici din străinătate.

Medic Center se ocupă de toţi paşii ce trebuie intreprinşi de pacient in vederea admiterii şi beneficierii de servicii medicale in cadrul clinicii pe care o va alege - de la obţinerea celei de-a doua opinii medicale din partea medicilor specialişti cu privire la cazul medical, pană la comunicarea post-tratament cu doctorul care s-a ocupat de caz, la intoarcerea in Romania.

Avantajele majore pe care le oferim pacientilor noştri sunt:

  • lipsa barierelor lingvistice care pot ţine de limba vorbită, dar şi de limbajul de specialitate utilizat de medicii specialisti;
  • reducerea costurilor - costuri ce pot apărea inainte de deplasarea la clinică datorită convorbirilor telefonice sau a transmiterii dosarului medical către clinică;
  • timpul scurt in care veţi primi răspunsul medicilor;
  • prelucrarea informaţiilor primite de la pacient, obţinerea unei a doua opinii medicale, programări in cadrul clinicilor, rezervare la hotel, detalii cu privire la călătorie, etc. sunt servicii pe care vi le punem la dispoziţie gratuit.

Obiectivul principal al echipei Medic Center este să menţinem şi să imbunătăţim sănătatea pacienţilor noştri din respect pentru viaţă. Iar datorită consultanţilor noştri care au o excelentă pregătire şi experienţă acumulată in urma sutelor de cazuri ne permitem să afirmăm că suntem o echipă puternică şi motivată care oferă soluţii medicale tuturor pacienţilor.

Medic Center - reprezentant in Romania al Clinicii Anadolu, Istanbu...

CONSTANTA

Constanta

Adresa: str. Timisana, nr. 34, bl. BRD, et. 4, Constanta

Tel: 0241543920

E-mail:

Web: www.anadolu-medical-center.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!