Firme medicale

Addviser

Addviser
life care

Prezentare Addviser

Vezi toata descrierea

Reprezentanta medicala Addviser este una dintre cele mai titrate companii de consulting medical din Romania. A fost construita insumand experiente de peste 15 ani in industria sanatatii, experiente asezate astazi in slujba protejarii vietii.

Addviser reprezinta in Romania unele dintre cele mai prestigioase institutii medicale din lume, facilitand astfel accesul romanilor la solutii medicale novatoare. Operam in Romania in cadrul unui concept de join venture iar activitatea echipelor noastre este organizata in Departamente de Excelenta.

Reprezentanta medicala Addviser a fost proiectata sa ofere pacientilor sai servicii complete pentru a-I ajuta sa obtina maximum de beneficii in perioada in care sunt spitalizati. Specialistii nostri indruma pacientul de-a lungul intregului proces si se ocupa de toate detaliile astfel incat pacientul sa se poata concentra asupra insanatosirii.

Activitatea noastra in Romania este setata avand la baza obiective de reprezentare medicala si de aceea, serviciile noastre nu costa nimic. Toata relatia financiara este exclusiv cu Clinicile Partenere iar costul Tratamentelor este aceleasi pentru pacientii din intreaga lume.

Departamentul nostru de Relatii Internationale se va ocupa de Dumneavoastra pe parcursul intregului proces. De la primul telefon prin care doriti informatii, planificare si pregatire, pana la intoarcerea acasa, suntem alaturi de Dumneavoastra.

Clinicile Partenere folosesc cele mai noi si mai moderne tehnologii medicale, multe dintre aceste indisponibile in Romania. Sunt excluse toate obstacolele precum “oferirea de atentii”, presupuneri si indoieli, liste de asteptare, cozi, etc.

Afiliate la cele mai prestigioase institutii medicale mondiale, precum John Hopkins Medicine, Clinicile Partenere folosesc cele mai noi abordari, tehnologii si tehnici medicale si chirurgicale.
Ajutam pacientii din Romania sa se insanatoseasca urmand tratamente serioase la clinici renumite din strainatate.

Ca si pacient al nostru, veti fi ingrijiti de specialisti pregatiti in centre medicale de varf. Printre ele, amintim cu mandrie The John Hopkins Hospital, de 19 ani consecutiv in varful ierarhiei spitalelor din Statele Unite si institutie de referinta in domeniul medical.

Odata ce pacientul a luat legatura cu noi,
* Preluam istoricul medical al Pacientului, respective toate documentele relevante/recente despre cazul medical.
* Prelucram aceste informatii in vederea analizarii lor de catre Clinicile Partenere. Acestea vor fi analizate cu atentie de Specialistii Clinicilor Partenere sau un Consiliu Medical Interdisciplinar .
* Obtinem astfel Opinia Medicala si determinarea tratamentului celui mai adecvat.
* Pacientul este informat cu privire la cursul actiunilor ce urmeaza sa fie desfasurate, respectiv se realizeaza programarea

Echipele noastre sunt pregatite sa ofere in mod profesionist asistenta pentru:
* Planificarea calatoriei catre Clinica inclusiv modaliati de transport, transfer si rezervarea cazarii la cea mai potrivita varianta hoteliera;
* Proceduri de internare si externare;
* Simplificarea proceselor de plata si a tranzactiilor financiare in relatia cu Clinica;

Addviser

VRANCEA

Focsani

Adresa: Bd. Brailei 51/3

Tel: 0756159006

Fax: 004.0337.102.042

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!