Coronavirus Update

Cam de doi ani ma confrunt cu niste simptome iesite din comun

Intrebare postata de tibby49 cu 11 ani in urma - 21 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Tulburari de alimentatie Otravire cu mercur

Ce trebuie sa fac caci sunt ingrozita de mine insami.In 2008 a inceput totul care s-a agravat in mod progresiv. Acum am cu 60 kg in plus fata de greutatea normala.
Sunt foarte agitata, stresata, preocupata, dezechilibrata endocrin. Creierul nu mai functioneaza normal, simt eu asta si nici glandele. Nimic in corpul meu nu mai functioneaza bine: pancreas, intestine, stomac, ficat, bila, rinichi.
Am 52 de ani. Vreau sa traiesc. Ce se intampla?
Am nevoie de o internare la Spitalul Parhon sau la o clinica de nutritie care face absolut toate analizele, la un medic foarte competent, un specialist cu vocatie, care sa-si cunoasca meseria si sa fie preocupat de soarta bolnavilor. In ultimii ani m-am confruntat cu incompetenta, superficialitate si de aceea am si ajuns asa, de la tratamente prost aplicate, de la dat din umeri a nestiinta. Am in corp mercur 76% care mi-a cuprins toate organele. Cum se poate elimina? Stiu ca exista tratamente nemtesti. Oare trebuie sa merg in Germania ca sa ma vindece si pe mine cineva? In Romania nu se poate face nimic?
Va rog sa imi raspundeti daca aveti vreo idee.

Raspunsuri (21)

de pe net (cu 11 ani in urma)

Am scris pe Google'''' eliminare mercur'''' si iata ce-am gasit. Scrie si tu pt ca mai sunt articole, sfaturi de la cititori, leacuri babesti. Sanatate maxima!!!!DMSA-Forte 250 mg/40 cps: ELIMINARE METALE GRELE 325,68.LEI

dmsa_800.jpg

D.M.S.A. - Forte

Acid Meso 2,3 Dimercaptosucinic

250 mg/40 capsule din gelatina vegetala

CALITATE FARMACEUTICA

Cel mai pur D.M.S.A din America de Nord

Cea mai pura calitate din America de Nord

PENTRU UZ TERAPEUTIC

Durata tronson de tratament 40 zile

Fabricat strict conform GMP

TOLERANTA ORGANISMULUI LA METALE GRELE ESTE "ZERO"

NU EXISTA PERSOANA CARE SA NU AIBA METALE GRELE IN ORGANISM

D.M.S.A. => SINGURUL CARE ELIMINA EFICIENT si RAPID METALELE GRELE : Mercur, Plumb, Cadmiu, Arsenic etc.

De peste 10 ori mai eficient decat EDTA pentru eliminarea metalelor grele

cu 250% mai puternic decat un U.E.


Prezenta metalelor grele in special Mercur si Plumb chiar si in dozele considerate « admisibile » sunt daunatoare sanatatii ac***a un efect de « otravire » efectiva a organismului. Pentru mai multe amnunte privind efectul absolut nefast al metalelor grele cititi editorialul nostru de la rubrica EDITORIALE. Internetul si revistele de specialitate abunda in articole care descriu in amanunte efectele nefaste ale prezentei in organism a metalelor grele. Desigur ca dintre aceste cel mai nefast este Mercurul. Studii recente au demonstrat ca prezenta mercurului chiar si in cantitati mici induce grave afectiuni cardiovasculare, afectiuni ale functionalitatii creierului, cancere, autism etc. S-a constatat ca majoritatea oamenilor, in special cei din zonele urbane sau care au lucrat in diferite medii industriale sunt afectati de prezenta Mercurului. Toti cei care au avut plombe cu amalgam sunt cu siguranta si ei intoxicati cu Mercur. Mercurul se gaseste aproape in toti pestii fie de apa dulce fie oceanici cu exceptia scrumbiilor de talie mica la care nivelul de mercur este cele mai scazut (dar totusi prezent). Sa nu neglijam insa si actiunea nefasta a plumbului. V-ati gandit vreodata cati ani ati respirat aerul otravit de catre gazele de esapament auto in care s-a ars "bezina cu plumb"? sau cat timp ati baut apa de la robinet care a trecut prin tevi de plumb?

Fumatorii sunt intoxicati cu Arsenic.

Cea mai recomandata metoda de determinare a gradului de intoxicare cu metale grele este prin teste de laborator (recomandate de medicul de familie sau medicul specialist) sau folosind una din trusele de testare existente pe piata. Atentie insa caci proba de urina poate fi incncludenta deoarece metalele grele sunt « legate » intra-celular si deci nu sunt detectabile in urina. Pentru a le detecta trebuie « provocata » eliminrea lor prin urina cu ajutorul unei doze de test de DMSA sau in lipsa acestuia o doza tripla de EDTA administrate pentru 1-2 zile inainte de testare.

DMSA este un aminoacid sintetic bogat in sulf care actioneaza ca un magnet (chelator) pentru metalele grele si mineralele depuse pe artere sau in tesuturi. In Statele Unite DMSA este avizat de catre FDA (Food and Drug Administration) pentru eliminarea Mercurului si Plumbului.

COMPOZITIE :

Acid Meso 2,3 Dimercaptosucinic (DMSA)…………250 mg

ADMINISTRARE: Conform Protocolului Frackleton JP & Christiansen :

* ADULTI : 500 mg/zi (2 capsule) pe stomacul gol (de preferinta seara inainte de culcare) din 2 in 2 zile pentru cel putin 5 saptamani. Pentru pacientii cu stomac sensibil 250 mg/zi (1 capsula) pe stomacul gol din 2 in 2 zile timp de 2 saptamani si apoi se mareste doza la 500 mg/zi (2 capsule) pe stomacul gol din 2 in 2 zile
* COPII : 1 capsula (250 mg) din 2 in 2 zile

FOARTE IMPORTANT : In ziua in care nu se administreaza DMSA, pentru a bloca re-absorbtia se recomanda 2 tablete de Aminomix + 3 capsule de N-Acetil-Cisteina 500 mg + 2 capsule de Acid Alfa Lipoic 250 mg

RECOMANDARI:

Dupa efectuarea unui tronson de tratament (1 flacon) se recomanda testarea pentru metale grele. Daca mai este nevoie de inca un tronson de tratament (1 flacon) se recomanda o pauza de 7 zile intre primul si al doilea tronson.

Daca mai aveti in gura plombe de tip vechi (cu amalgam) se recomanda inlocuirea acestor plombe cu plombe fara amalgam.

Pentru cazuri de intoxicari cu metale grele mai usoare sau prventiv pentru a elimina calcefierile (DMSA nu elimina calcefierile) se poate administra 1 flacon de EDTA

ATENTIONARI:

Pe perioada tratamentului se pot inregistra stari de discomfort datorita dislocarii metalelor grele si eliberarii lor in circuitul sanguin. Pentru a facilita eliminarea prin sistemul urinar este obligatoriu a se consuma cel putin 2 litri de lichide pe zi. De preferat se vor administra si diuretice

Pe perioada tratamentului urina va emana un miros sulfuros

In ziua in care se administreaza DMSA nu se vor administra minerale (spre exemplu Vitamine + Minerale)

Literatura abunda in lucrari stiintifice si teste clinice referitoare la eliminarea metalelor grele cu DMSA. Iata doar cateva:

REFERINTE:
1. Combined Early Treatment with Chelating Agents DMSA and CaDTPA in Acute Oral Cadmium Exposure. Pharmacology and Toxicology, Volume 94 Issue 3 Page 119 - March 2004
2. Cory-Slechta DA. Mobilization of lead over the course of DMSA chelation therapy and long-term efficacy. J Pharmacol Exp Ther. 1988;246:84–91.
3. Cremin JD, Luck ML, Laughlin NK, Smith DR. Efficacy of succimer chelation for reducing brain lead in a primate model of lead exposure. Toxicol Appl Pharmacol. 1999;161:283–293.
4. Gerhardsson L, Borjesson J, Mattsson S, Schutz A, Skerfving S. Chelated lead in relation to lead in bone and ALAD genotype. Environ Res. 1999;80:389–398.
5. Giardina PJ, Grady RW. Chelation therapy in β-thalassemia: an optimistic update. Semin Hematol. 2001;38:360–366.
6. Goyer RA. Lead toxicity: current concerns. Environ Health Perspect. 1993;100:177–187. [PubMed]
7. Goyer RA, Cherian MG, Jones MM, Reigart JR. Role of chelating agents for prevention, intervention, and treatment of exposure to toxic metals. Environ Health Perspect. 1995;103:1048–1052.
8. Graziano JH. Role of 2,3-dimercaptosuccinic acid in the treatment of heavy metal poisoning. Med Toxicol. 1986;1:155–162.
9. Graziano JH. Conceptual and practical advance in the measurement and clinical management of lead toxicity. Neurotoxicology. 1993;14:219–223.
10. Graziano JH, LoIacono NJ, Meyer P. Dose-response study of oral 2,3-dimercaptosuccinic acid in children with elevated blood lead concentrations. J Pediatr. 1988;113:751–757.
11. Graziano JH, Siris ES, LoIacono N, Silverberg SJ, Turgeon L. 2,3-Dimercaptosuccinic acid as an antidote for lead intoxication. Clin Pharmacol Ther. 1985;37:431–438.
12. Jones MM, Singh PK, Kostial K, Blanusa M, Piasek M, Restek-Samarozija N. Comparative in lead mobilization of meso- and rac-2,3-dimercaptosuccinic acids in albino Wistar rats. Pharmacol Toxicol. 1997;80:182–186.
13. Kachru DN, Singh S, Tandon SK. Chelation in metal intoxication. XXXIV. Mixed ligand chelation in lead poisoning. Toxicol Lett. 2005;57:251–256.
14. Kalia K, Flora SJS. Strategies for safe and effective therapeutic measures for chronic arsenic and lead poisoning. J Occup Health. 2005;47:1–21.
15. Pappas JB, Ahlquist JT, Allen EM, Banner W Jr. Oral dimercaptosuccinic acid and ongoing exposure to lead: effects on heme synthesis and lead distribution in a rat model. Toxicol Appl Pharmacol. 1995;133:121–129.
16. Smith DR, Woolard D, Luck ML, Laughlin NK. Succimer and the reduction of tissue lead in juvenile monkeys. Toxicol Appl Pharmacol. 2000;166:230–240.
17. Smith M, Bayer L, Strupp BJ. Efficacy of succimer chelation for reducing brain Pb levels in a rodent model. Environ Res. 1998;78:168–176.

Te-a ajutat acest raspuns? + 1
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
tibby49 (cu 11 ani in urma)

iti multumesc mult pentru acest raspuns

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena, Iasi (cu 11 ani in urma)

Ma bucur daca am putut sa-ti fiu de folos. Cert este ca exista tratamente si trebuie sa gasesti specialisti care sa te indrume.Atentie la kg in plus pe care spui ca le ai. Obezitatea este o problema foarte serioasa si care genereaza alte probleme de sanatate. Sanatate multa. Daca pot, sa revii dupa ce te faci bine. M-ar bucura.!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Sendy (cu 11 ani in urma)

Documenteaza-te si pe drnatura.ro care recomanda programul Toxinout pentru metale grele (plumb si mercur). Cred ca vei putea rezolva cu aceasta cura si problema obezitatii.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
tibby49 (cu 11 ani in urma)

va multumesc tuturor pentru raspunsuri

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ANDREEA (cu 9 ani in urma)

EU AM ACEIASI PROBLEMA SI M-AM ADRESAT UNOR MEDICI DIN GERMANIA SI MI-A RECOMANDAT
21 ZILE DMSA -50 MG CAPSULE 1 CASULA DIN 3-4 ORE , SI UNA NOAPTEA
APOI PAUZA 3-7 ZILE , IN PAUZA LUAM ZINCOROTAT 160 - 2TABLETE PE ZI
DMSA SE GASESTE SUB FORMA DE CAPSULE 200 CAPSULE SO COSTA 99 EURO
IAT ZINKOROTAT 160 COSTA 18,5 EURO SE GASESTE SUB FORMA DE TABLETE
ASTA ESTE SCHEMA DE TRATAMENT DUPA PROTOCOL CUTLER
MEDICAMENTELE SE GASESC IN GERMANIA IN URMATOAREA FARMACIE
HUSAREN APOTHEKE
APOTHEKERIN FRAU DIELMAN - farmacista d-na dileman
KIRCHSTR.49a
66793 REISBACH
EMAIL
[email protected]
comandati-le prin email asa am sa fac si eu
inca nu am inceput sa le iau , dar va anunt dupa o luna de tratament
email [email protected]
andreea - va doresc multa sanatate si sa dea dumnezeu sa ne ajute acest tratament
mai mergeti si la biserica mult- manastirea frasinei -jud valcea

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gigi (cu 8 ani in urma)

va poate scapa de mercurul din organism sau argintul viu cum se spune , doamna Stancescu Iuliana , din slatina , jud. Olt , telefon 0249438032 , sau 0766694090

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
dinu f lorin (cu 7 ani in urma)

buna ziua donmna andreea, am marea rugaminte sami spuneti cum va simptiti dupa.tratamentu,prezentat pe forum( eliminarea metalelor grele din corp-mercur) am si eu probleme de sanatate si sant interesat de acest tratament ....contact telefon 0749111068.am si emaiil dar nu functioneafa,,,vasi fi foarte recunascator,,,,,va doresc o zi buna,,,si doamne ajuta ....

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
valeria (cu 7 ani in urma)

Eu cred ca ce-l mai bine ar fi sa citesti rugaciuni si sa mergi pe la manastiri vei vedea ca Ddumnezeu te va vindeca.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihai (cu 5 ani in urma)

Sa mori tu?

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mihaisp (cu 5 ani in urma)

gatu ma ti

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adyyyyy (cu 6 ani in urma)

Ati rezolvat problema? Ce analize ati facut pentru depistarea mercurului din corp? Astept un raspuns multumesc

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Boldea (cu 5 ani in urma)

Mercurul dar si alte metale si pesticidele din corp se elimina cu ajutorul coriandrului, leurdei si Chlorella pyrenoidosa. Cura se gaseste in cartea dr Doru Laza- Manual edenic de medicina naturista.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
yuri boyka (cu 5 ani in urma)

stiu o doamna care scoate argintul viu.trebuie sa mergeti personal.imi las mailu pt mai multe amanunte [email protected]

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
George (cu 5 ani in urma)

Am o suspiciune de intoxicare cu mercur voit s-o zic asa pentru ca am avut niste anturaje dusmanoase in ultimul timp si pot sa va zic ca prezint multe din simptomele descrise pe alte site-uri, stirile in cazul borcea, anxietate, dureri musculare, greturi, intepaturi in stomac, dureri de cap puternice pe diverse parti uneori, intepaturi in inima cand stau la orizontala, scadere in greutate, uneori tremur ale degetelor atentie! incontrolabile, tremur stomacal, cateodata noaptea aud mici voci in cap, adica stimulii nervosi sunt loviti incontrolabil de substanta cu pricina cand creierul se afla in repaos, nu dorm noptile, tulburari de comportament, adica in momentul asta sunt bine si apoi o iau randeaua trebuie sa beau ceva sa ma calmez. Necunoscatorii pot spune ca am probleme mentale dar daca e s-o dau pe-a dreapta, ac***a doar 28 ani fratilor, eu imi cunosc foarte bine organismul si stiu si deja constant ce se intampla cu mine. O sa apelez la sfaturile mai sus precizare, medicamentoase, medici specialisti, din cate am inteles mercurul se inhaleaza si in acelasi timp poate fii consumat in alimente, lichide puse la dispozitie de altii. Va multumesc pentru edificare... Daca aveti un sfat mai scurt si specializat, dar fara biserici va rog pentru ca acolo merg doar sa ma rog, astea nu se elimina din organism prin asa ceva, oferiti-mi ceva si direct si concludent decat cele de sus ca nu stiu ce sa extrag din informatiile oferite mai exact.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
yuri boyka (cu 5 ani in urma)

pt tine george.sa imi scrii pe mail [email protected]

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
robert (cu 5 ani in urma)

Salut george!. Si eu am patit ca tine, timp de 1 an jumate, luptam si nu stiam ce am, starea mea de sanatate se agrava progresiv, si am descoperit prin analiza la sange ca sunt intoxicat cu mercur, deocamdata urmez un tratament dat de specialist, timp de 1 luna, dupa sa repet analiza la sange, si sa ma duc la el iarasi cu analiza, sa vada ,a zis sa nu ma sperii ca este posibil sa imi iasa mai mult in sange dupa prima luna de tratament,mi-a zis ca dureaza in jur de 5-6 luni tratamentul, Acum , sa vedem cum actioneaza. As dori totusi sa cunosc terapeuti.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru317710 (cu 4 ani in urma)

La ce analiza v-a iesit mercur si unde se face |? eu am aceste simptome plus nu mai pot dormi noaptea de vre o trei luni deja simt ca nu mai rezist , as vrea sa mai tinem legatura sa vedem cum putem scapa de aceasta stare ! Robert si George cum ati rezolvat caci in timp se distruge organismul ...

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1521380175 (cu 3 ani in urma)

Cum va mai simtiti?

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11541098997 (cu 2 ani in urma)

Synevo - mercur in sange (aprox.100lei). Se trimite analiza in Germania.
Aceasta se repeta dupa 30 de zile de tratament cu capsule EDTA (110lei aprox.). Mercurul e greu de depistat. Doar prin tratament il gasesti.
Medici toxicologi gasiti la Sectia Terapie Intensiva Spital Urgenta Floreasca. Au mii de cazuri. Iar rugaciunea sa nu va lipseasca! Argintul viu este un metal atipic. Sf.Maslu si Sf.Spovedanie va ajuta mult! Chlorella, leurda si coriandru! Da! Pe mine m-au ajutat foarte mult, desi, in amestec, au un gust oribil, dar vindecator. Multa sanatate tuturor!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pag 1 din 2

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.