Coronavirus Update

Amețeală și amorțeală cap, alertă, țiuit urechi, vedere neclara

Refluxul gastroesofagian
Intrebare postata de membru220331 cu 7 ani in urma

Rog un sfat la urmatoarele simptome, nu stiu la ce usa sa mai bat, stau in concediu med si ma rog sa gasesc un raspuns, am 25 ani, 70 kg, 1,75h

18.08
-zilnic obosit cu toate ca doarmeam f bine, ma concentram greu si cu scaune moi datorita unui posibil SCI
22.08
-brusc după ce am luat masa ma cuprins o stare de:
-leșin,
-alerta,
-nu pot focaliza obiectele nici in apropiere nici in departare
-deseori palpitati la piept,
-uneori febră ușoară, max 38,5,
-amețeală, amorțeală, presiune asupra capului
-sintomele se agravau la miscare, după mâncare, la miscarea capului
23.08
-scaderea apetitului totala
-senzație de gât uscat, gât roșu
--neurologic nimic, RMN facut
28.08
-tiuit in urechi continuu...
-Metoclopramid ul ameleora simptomele
-nas putin infundat
--ORL nimic, audiograma, RSinus facute
3.09
-helicobacter din scaun neconcludent
-tratament pt helicobacter, sintomele sau ameliorat f mult dupa prima zi
11.09
-Gastroscopie (am duodenită si gastrită antrală)
-helicobacter negativ din biopsie
12.09
-cu antiacide ma simt mai rau decat cu antibiotice dar devenise suportabil dupa 3 zile
-psihic ma simteam f bine inainte ca toate sa se intample

Va multumesc pt. orice sfat ...

Raspunsuri (9)

SonyMarika (acum 7 ani)

Verifica tiroida atat in fata oglinzii cat si analize de sange tsh , t3, t4

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220331 (acum 7 ani)

TSH 1,43 (referinta 0,4-4)
FT4 16,75 (9-22)

marti primesc rezultatele pt. Anti TPO

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220331 (acum 7 ani)

tiroida a fost verificata si de un medic

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
nicoleta (acum 6 ani)

buna ziua!ma confrunt cu aceeasi problema si as dori sastiu dacaai gasit rezolvare. astept

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220331 (acum 6 ani)

am verificat tiroida si personal si la medic si prin teste de laborator

Problema am inteles ca vine de la unul din acesti factori: anxietate, depresie, somatizare

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
luminita270 (acum 6 ani)

O glicemie provocata v-ati facut? In urma analizelor,care este valoare glicemiei?

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220331 (acum 6 ani)

Glicemia este normala, am făcuți de 2 ori , nici vorba din aceasta caza sa fie...

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
membru220331 (acum 6 ani)

Am verificat tiroid a și nu este de aici problema... Habar nu am unde să mai umblu

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Krisstine (acum 6 ani)

Eu am aceleasi stari, totul se trage de la stomac el face presiune pe alte organe sau pe una dintre artere. Eu tot diagnosticul de gastrita antrala am si la varf am si umflatura ceea ce inseamna ca intr-o zi va perfora acum depinde si unde va perfora duoden, intestin, ficat sau pancreas . Eu am mai avut in trecut 2 ulcere am tinut regim le-am tratat se pare ca nu le mai am , dar ele se pot reactiva ,un ulcer doar cutitul il vindeca restul sunt povesti te asigur ca stiu ce spun, gastrita este mai rea si mult mai agresiva decat ulcerul, la ulcer poti manca multe alimente pe cand la gastrita nu, asa ca tratamentul este sa amelioreze simptomele nu sa vindece. In plus din gastrita se ajunge la ulcer si dupa aceea la cutit si abia atunci inseamna vindecare. Am urmat mii de medicamente, retete babesti, produse naturale degeaba tot la cutit voi ajunge ,acum nu mai fac p***aa din trecut mii de regimuri astea dau anemie scapi de una dai de alta, mananc de toate si cand o perfora cutit ,rezolvat si gata, in urma cu 14 ani eram internata la sp sri bucuresti si a venit in urgenta un domn de 81 de ani, sotia lui ii spunea medicului ca ea nu mai crede in vindecarea unui ulcer sau gastrita ptr ca sotul ei, nu a fumat, nu baut ,cafea fffff rar, regim toata viata, mii de ceaiuri si tot ia perforat, asa ca eu din asta am inteles ca trebuie sa mancam de toate ca si daca va perfora ,va perfora si cu si fara regim

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.