Coronavirus Update

Comentarii Conf. dr. Horia Orban

 • DANILESCU
  DANILESCU Postat acum 5 ani si 8 luni

  Un medic de exceptie,un profesionist desavarsit si un om de milioane....ii doresc tot binele din lume si multa sanatate!de medici si oameni ca dumnealui avem nevoie...

 • ionela
  ionela Postat acum 5 ani si 9 luni

  Un docror exceptional.

 • Greta
  Greta Postat acum 6 ani si 13 zile

  Un medic exceptional...frumos si destept! sa-i dea dumnezeu tot ce-si doreste! sanatate, in primul rand , sa poata sa ajute multi pacienti!
  sotul meu a avut accident rutier si l-a operat acum 12 ani...proteze la ambele solduri!

 • Cacenschi Viorel
  Cacenschi Viorel Postat acum 7 ani si 1 luni

  Am fost operat in cadru clinicii de ortaopedie a spitalului ''''''''''''''''''''''''''''''''elias'''''''''''''''''''''''''''''''' de prof. dr.orbam horia,(proteza de sold) un excelent specialist in domeniu,un f. bun profesionist!

 • George
  George Postat acum 8 ani si 24 zile

  E un fff bun doctor...mie mi-a facut operatie in premiera in ro in 2006..nici un alt doctor nu a avut curajul asta...la foisor a spus ca da imi face operatia si cand mai erau 2 sapt...s-a sucit..

 • cacenschi viorel
  cacenschi viorel Postat acum 8 ani si 3 luni

  Un medic de ''''''''talie ''''''''internationala'''''''',un prof. dr. cum cred ca putini sunt in romania,un f.bun profesionist!

 • carmen
  carmen Postat acum 8 ani si 9 luni

  Domnul doctor este un sufletist un bun profesionist si nici decum un"spagar",daca tu vrei s-ai dai asta inseamna ca preciezi stadania dumnealui nu-ti impune un tarif ca in alte parti.din partea mea toata stima,poate ca nu comunica asa cum ar dori pacientul dar stiti proverbul "tace si face"asa ca sa faca ce stie mai bine pentru ca rezultatul este cel mai important .

 • Cacenschi Viorel
  Cacenschi Viorel Postat acum 8 ani si 11 luni

  Dl.dr.horia orban,cum pot lua legatura cu dv.avind in vedere ca operatiile anterioare au fost facute de dv.impreuna cu regretatul prof.dinulescu, la spitalul universitar,problema e tot piciorul drept,e nevoie de o proteza de sold,dv.cunoscind bine sit. mea.cu stima viorel cacenschi(buzau)

 • Mariana O.
  Mariana O. Postat acum 9 ani si 6 zile

  Am fost colegă de facultate cu dr. orban. era un tip reţinut, vorbea puţin, foarte studios şi inteligent, preocupat de performanţă in meserie. mă bucur că a ajuns un foarte bun ortoped. pentru pacienti, e bine de stiut:
  1. un ortoped/chirurg nu trebuie să vorbească mult ci să opereze corect.
  2. in ortopedie există in toată lumea "eşecuri" care ţin de boală, de materialul pacientului, de materialele folosite (cuie, şuruburi, păcuţe metalice sîrme) etc. nu e de vină neapărat ortopedul.
  3. cel mai uşor e să dai cu pietre în toţi: doctori, profesori, etc. de asta medicii români pleacă din ţară pentru a căuta putin respect şi recunoastere.

 • licaret
  licaret Postat acum 9 ani si 18 zile

  Unul dintre doctorii nostri cei mai buni,ortoped de exceptie ,modest ,muncitor si fara povesti.

Pag 1 din 4

Inapoi la Conf. dr. Horia Orban