Coronavirus Update

Comentarii Medic Psihiatru Mihaela Anca Dragan

 • Voicu Neluta
  Voicu Neluta Postat acum 5 ani si 4 luni

  Este un doctor foarte bun, sufletista, ajuta oamenii, calma, vorbeste frumos.

 • Buzica Gheorghe
  Buzica Gheorghe Postat acum 5 ani si 8 luni

  Am avut mare noroc ca am devenit pacientul dumneaei, ii datorez viata si chiar mult mai mult, atata bunatate, competenta, compasiune adunate intr-o singura persoana inca nu am intalnit.
  multumesc doamna doctor!

 • Luminita
  Luminita Postat acum 6 ani si 7 luni

  Un medic pe care vi-l recomand tuturor. o abordare complexa a pacientului, nu am simtit bariera aceea dintre medic si pacient.mi-a explicat pe intelesul meu si diagnosticul si tratamentul, mi-a redat increderea in mine si am simtit ca impreuna am depasit un moment dificil din viata mea.

 • laura d.
  laura d. Postat acum 6 ani si 7 luni

  Este o persoana profesionista si foarte bine pregatita!

 • Cristiana
  Cristiana Postat acum 6 ani si 7 luni

  Am avut norocul de a fi tratata cu raspundere si profesionalism de dna dr. anca dragan. a contat pentru mine faptul ca sunt ascultata si inteleasa, astfel ca nu doar reteta a contribuit la rezolvarea depresiei cu care m-am confruntat. va multumesc, dna dr. anca dragan!

 • badescu carmen
  badescu carmen Postat acum 6 ani si 10 luni

  Este un doctor cu experienta, foarte sociabil explicandu ti tot ceea ce nu ai inteles.

 • oanna_m
  oanna_m Postat acum 7 ani si 18 minute

  Un doctor care trateaza pacientii cu respect si multa intelegere.

 • Ghighi
  Ghighi Postat acum 7 ani si 5 zile

  Sumt om batran dar sunt bolnav din tinerete, pana acum nu am intalnit un medic care sa inteleaga instantaneu starea psihica a bolnavului si sa ia masurile necesare pentru remedierea situatiei mie mi-a salvat viata deoare-ce eram hotarat sa ma sinucid,m-a scos din starea acea. face tot posibilul ca pacientii sa beneficieze de tratament cat mai bun. foarte generoasa si intelegatoare cu slabiciunile omenesti, i-am destainuit lucruri pe care nu le-as fi spus altcuiva, a putut sa inteleaga. ii doresc o viata frumoasa.

 • Alex Manea
  Alex Manea Postat acum 7 ani si 2 luni

  Eu am ajuns la d-na dr. dragan printr-un prieten pentru socrul meu care are alzheimer. in prima faza am fost destul de sceptic pentru ca inainte de a ajunge la dansa, am mai batut la usile altor cabinete iar acei medici l-au tratat pe socrul meu ca pe un nimic. pot doar sa va spun ca dansa a dat dovada de o rabdare, blandete si o empatie pe care rar o mai intalnesti in zilele noastre. si la fiecare consultatie a fost la fel. cu oamenii bolnavi trebuie sa ai rabdare si sa incerci sa fii prietenul lor, asta face dansa. un adevarat profesionist!

 • Stanescu Mimi
  Stanescu Mimi Postat acum 7 ani si 2 luni

  Eu personal v-o recomand pe d-na dr pentru profesionalismul si daruirea cu care isi exercita meseria. cand am ajuns la dansa, la recomandarea unei prietene, acum 3 ani, eram un om distrus. acum, cu ajutorul nepretuit al d-nei doctor, sunt de nerecunoscut, un job nou si un sot iubitor si un baietel minunat. ce-si poate dori mai mult un om?! si toate astea datorita d-nei dr. dansa mi-a redat increderea in mine si m-a ajutat sa trec peste toate obstacolele. cu aceata ocazie, ii si multumesc si ii sunt recunoascatoare pentru ceea ce am astazi.

Pag 1 din 3

Inapoi la Medic Psihiatru Mihaela Anca Dragan