Coronavirus Update

Comentarii Asist. univ dr. Bogdan Mocanu

 • Dan Butnaru
  Dan Butnaru Postat acum 4 ani si 2 luni

  Doresc sa ma operez pentru deviatie de sept si hipertrofie cornete inferior
  unde pot discuta cu dr bogdan mocanu

 • mirela daniela
  mirela daniela Postat acum 5 ani si 10 luni

  Un medic minunat! sunt operata de doctorul bogdan mocanu...mi-a salvat viața. ii mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce a fãcut pentru mine.

 • silvia
  silvia Postat acum 6 ani si 1 luni

  Cat costa o opertie de deviatie de sept la panduri la domnu doctor mocanu ?

 • catalin
  catalin Postat acum 7 ani si 2 luni

  Am fost operat de deviatie de sept de dr. bogdan mocanu acum 2 ani. este un medic foarte bun si acorda foarte multa atentie pacientilor sai. va multumesc domnule doctor.

 • nuti
  nuti Postat acum 7 ani si 5 luni

  Am fost opetara acum o saptamana de dl dc bogdan mocanu.este un medic foarte bun si de o calmitate cum nu prea intalnesti in ziua de azi, iar recuperarea mea e ok,am avut mai multe probleme:deviere de sept ,infectie in sinusul maxilar,rinita cronica,chist in sinusul msxilar, am fost operata si tratata de dl dc b mocanu si ehipa dinsului foarte bine. le multumesc foarte mult deja nu mai am durerile pe care le aveam inainte de operatie

 • Maria L
  Maria L Postat acum 7 ani si 8 luni

  Parerea mea? este cel mai profesionist si cel mai dedicat medic pe care l-am intalnit vreodata in cei 40 de ani de viata. n-am intalnit vreodata pe cineva care sa te trateze cu atat de multa dedicare si atentie chiar dupa cateva saptamani de la operatie. in plus, este un om extraordinar de o calitate remarcabila.

 • Elena C
  Elena C Postat acum 8 ani si 20 zile

  Am fost operata in urma cu o saptamana de deviatie de sept de catre dr mocanu pe care il recomand cu caldura. este un doctor extraordinar si un om exceptional, am fost tratata foarte bine durerile post operatorii au fost minime si rezultatul este unul foarte bun. tin sa mentionez ca am fost opearata in spital nu la clinica dansului

 • Valeria
  Valeria Postat acum 8 ani si 1 luni

  In urma cu o saptamana am fost operata in clinica orl prof.dr. dorin hociota, de catre d-l dr. bogdan mocanu. ii sunt profund recunoscatoare d-lui doctor pentru profesionalismul de care a dat dovada si pentru felul impecabil de a se comporta cu pacientii. este un om deosebit, un medic extrem de competent, datorita caruia dupa o operatie foarte de dificila, durerile practic nu au existat iar evolutia postoperatorie este foarte buna. recomand cu toata increderea aceasta clinica, si in special, pe d-l dr. bogdan mocanu, caruia ii multumesc din suflet.
  valeria pop

 • Victoria
  Victoria Postat acum 8 ani si 4 luni


  domnule doctor,am fost operata de dvs de pansinusita, poliposa si rinita cronica hipertrofica .am ajuns la dvs fara sa respir pe nas,dar cu ajutorul dvs acum respir normal sunt bine datorita dvs. cu aceasta ocazie as dori sa va multumesc pentru tot,pentru ca am fost tratata frumos, pentru ca m-ati facut bine.va multumesc din suflet si va consider un doctor exceptional din toate punctele de vedere, intr-un cuvant sunteti un medic cu un ,,profesionalism desavrsit " . va multumesc!!!

 • Marga
  Marga Postat acum 10 ani si 28 zile

  Domnul doctor bogdan mocanu, va rog mult sa-mi dati un sfat in ce priveste situatia fiului meu in varsta de 24 de ani. el are o deviatie de sept-dreapta si hipertrofie de cornet-stanga. v-as ruga sa-mi spuneti ce este de facut! va multumesc din suflet !

Pag 1 din 2

Inapoi la Asist. univ dr. Bogdan Mocanu