Coronavirus Update

Comentarii Dr. Nicolae Soare

 • ioneliae
  ioneliae Postat acum 5 ani si 11 luni

  Este un medic foarte bun, apropiat de bolnav si cu intelegere. este un om deosebit! fiind foarte, foarte ocupat (opereaza, consulta, opereaza, opereaza, consulta ...), poate parea mai greu de ajuns la dansul. uitam insa ca este ocupat cu noi, cei bolnavi, ca isi sacrifica timpul si viata de familie pentru a ne fi alaturi ... noi am face toate acestea pentru altii? merita toata recunostinta noastra iar dumnezeu sa ii dea sanatate, putere, bucurie in viata si impliniri! sa ne traiti, domnule doctor!

 • simona
  simona Postat acum 6 ani si 4 luni

  Am fost operata in 1998 de dr. soare, acum 17 ani, si pot sa spun ca, rar foarte rar se intalnesc asa doctori. este un doctor foarte bun, are o inima de aur.

 • BIRO LENKE
  BIRO LENKE Postat acum 7 ani si 6 luni

  Socrul meu a fost operat de dansul si a iesit foarte bine, insa acum m-as interesa de nr de telefon al dansului fiindca o conustinta are nevoie de el si noi am pierdut

 • Cristi
  Cristi Postat acum 7 ani si 9 luni

  M-am operat de hernie de disc la l5s1. recomand cu incredere tuturor! este un medic foarte bun!

 • Iuliaa
  Iuliaa Postat acum 7 ani si 10 luni

  Am fost operata in 2011 de dl. dr. soare de hernie de disc l5-s1; operatia reusita, insa despre ceea ce urmeaza interventiei chirurgicale nu mi-a vorbit prea mult...nu are foarte mult timp diponibil.
  in rest este foarte uman si un dr. foarte bun

 • neli.badea
  neli.badea Postat acum 7 ani si 10 luni

  Este un om deosebit si un profesionist de exceptie

 • camelia grancea
  camelia grancea Postat acum 8 ani si 2 luni

  Domnul doctor stie parerea mea despre dansul pentru ca nu uit si nu voi uita sa-i multumesc ...mi-a redat viata si zambetul..un om minunat inainte de a fi un medic excelent..

 • Marian Stratulat
  Marian Stratulat Postat acum 8 ani si 2 luni

  Arogant,nepasator si ignorant.probabil ca serviciul medical oferit este unul foarte bun dar mie n-a apucat sa-mi demonstreze intrucat dupa o saptamana de stat in sectia lui,neoperat,am decis sa ma dresez altcuiva.daca aveti dureri foarte mari,nu va recomand sa mergeti la el.va va ignora cu saptamanile.

 • Denisse
  Denisse Postat acum 8 ani si 2 luni

  Am fost operata de dr.soare in 2001 de hernie de disc.un om minunat si un doctor nemaipomenit! foarte rar intalnesti asemenea oameni !! felicitari!

 • popirlan doina
  popirlan doina Postat acum 8 ani si 3 luni

  Am fost operata de d-l doctor in 2008 si am sa-i fiu recunoscatoare toata viata pt ca m-a scapat de niste dureri cumplite

Pag 1 din 3

Inapoi la Dr. Nicolae Soare