Coronavirus Update

Comentarii Dr. Miorita Toader

 • marina
  marina Postat acum 5 ani si 1 luni

  Buna ziua.
  am fost si eu cu fetita mea la dansa pentru o operatie de polipi si intr-adevar este un om extraordinar. din pacate i-am pierdut nr de tel . ma poate ajuta cineva cu acesta fiindca am impresia ca polipii s-au refacut si as vrea sa o consulte dansa. multumesc anticipat!

 • Dumitru Ionela
  Dumitru Ionela Postat acum 5 ani si 2 luni

  O doctorita buna din punct de vedere profesional,dar nu mai are etica,consulta doar banii....vede doar banii....nu ca nu-i ofeream....am fost azi cu fetita,ii curgea urechea,temperatura...vizibil rau; am incercat sa-i fac programare la un medlife,dar nu mai erau locuri...domnisoara de la receptie imi zice sa vin si sa incerc.ajung....stau cuminte la usa cu copilul si cand gasesc o portita intru sa stau de vorba cu dansa....surpriza imi spune ca nu o intereseaza ,ca ea are programari si ca nu o intereseaza urechea copilului meu nici daca stau stau degeaba.....urat cat a stat sa-mi explice5min se uota in urechea fetei care ae plangea de durere!!!!!

 • cadar lidia
  cadar lidia Postat acum 5 ani si 2 luni

  Numarul de telefon la care o puteti gasi pe dna doctor toader miorita este 0903 120 323 ( tarif 1,5 euro+tva/min).

 • Anonim
  Anonim Postat acum 5 ani si 2 luni

  Profesionista, cu experienta, bine informata

 • cadar lidia
  cadar lidia Postat acum 5 ani si 2 luni

  O buna profesionista, bine informata, vasta experienta

 • mihaelas
  mihaelas Postat acum 5 ani si 3 luni

  Buna ziua
  ma puteti ajuta, va rog, cu nr de tel al dnei dr toader miorita?
  multumesc!

 • Andrei
  Andrei Postat acum 5 ani si 3 luni

  Este o foarte buna profesionista.

 • Stefi
  Stefi Postat acum 5 ani si 3 luni

  Dna dr este de o finete cum rar mai vezi in ziua de azi.bravo ei.

 • Irina
  Irina Postat acum 5 ani si 4 luni

  Am operat fetita la dna dr. toader miorita saptamana trecuta (noiembrie 2015). o recomand fara ezitare, este un medic extraordinar, blanda si rabdatoare. ce mi se pare minunat este ca iti raspunde la mesaje la orice ora si chiar suna dansa daca ai o problema. lucreaza ireprosabil si isi gaseste timp pentru toata lumea.

 • Munteanu Ana
  Munteanu Ana Postat acum 6 ani si 3 luni

  Ma alatur si eu celor care vor ca oamenii sa stie despre profesionalismul doamnei doctor toader. baiatul meu de 5 ani a fost operat de polipi in noiembrie 2014 la spitalul grigore alexandrescu. pana la operatie am incercat toate variantele posibile de tratament, aerosoli, mare, salina, picaturi, cu rezultate doar pe termen scurt. la fiecare raceala se infunda atat de rau incat foarte greu se mai odihnea noaptea. singura solutie ramasa a fost aceasta interventie chirurgicala din care, slava domnului, a iesit foarte bine. procedura se numeste ablatie, puteti afla despre ea cautand pe internet. nu a sangerat absolut deloc dupa operatie si nu a avut nicio amintire din timpul ei (fiind anesteziat general). desi m-am temut enorm de anestezia generala, pot spune cu toata responsabilitatea ca nu aveti de ce sa va fie frica. anestezia generala se face cu masca, iar cantitatea de anestezic e suficienta cat sa-l tina adormit pe timpul interventiei, dar se trezeste destul de repede dupa aceasta. singurul moment mai dificil este dupa trezire, pentru ca ii doare gatul, dar in rest nu a fost nici cea mai mica problema. am fost externati dupa 2 ore si am plecat acasa (in alta localitate). a fost cea mai buna decizie sa mergem pe mana doamnei dr. toader. o recomand cu caldura si pot spune ca nici eu nu m-am simtit in niciun fel obligata sa dau vreo "atentie".

Pag 1 din 2

Inapoi la Dr. Miorita Toader