Coronavirus Update

Comentarii Medic Primar Neurologie Onaca Petre

 • Dorin Marinescu
  Dorin Marinescu Postat acum 4 ani si 9 luni

  Un om deosebit , un doctor desavarsit , un diacnostician de rara finete , nu am cuvinte pt ca doctoru petru onaca este cu mult peste media neurologilor romani , multa sanatate si multi ani de acum inainte !

 • CONSTANTINESCU AUREL
  CONSTANTINESCU AUREL Postat acum 4 ani si 12 luni

  De 30 de ani ne trateazape noi si totii prietenii si cunoscutii care au avut nevoie.vorbele sunt de prisos.un om si un medic desavarsit.un al doilea domn doctor onaca greu sa se mai nasca.venea la pacientii si la doua noaptea fara sa faca rabat de la calitatea actului medical.multa putere de munca multi ani de aici incolo.

 • Madalina
  Madalina Postat acum 5 ani si 3 luni

  Un diagnostician deosebit și un om de o rara finețe și bunatate. in opinia mea este cel mai bun neurolog din bucurești. respect!

 • narcis
  narcis Postat acum 5 ani si 4 luni

  La mulți ani! și imi cer scuze de deranj acum in aceste momente. aș dori sa iau legatura cu dvs domnule doctor urgent. cum pot sa fac..

 • narcis
  narcis Postat acum 5 ani si 4 luni

  La mulți ani! și imi cer scuze de deranj acum in aceste momente. aș dori sa iau legatura cu dvs domnule doctor urgent. cum pot sa fac..

 • stoica ciprian
  stoica ciprian Postat acum 5 ani si 6 luni

  Un om care este in varsta si profeseaza ...
  ma consultat si a banuit de scleroza multipla . la recomandare am facut un rmn dupa care a esit la iveala ... matusa fiind cadru medica nui venea a crede dar el cu calm ia zis ca el este neurolog nu doctor de silicoane cum este ea !!!
  recomand la toti un consult la el !

 • Florian
  Florian Postat acum 5 ani si 12 luni

  A avut cineva probleme cu acufenele(tinitus) si domnul doctor onaca l-a rezolvat ???
  simptomatologie existenta:

  - tiuituri in urechi , de fapt in cap in spatele urechilor (au debutat in 2009 pe stanga sub forma pulsatila dupa care s-a trasformat intr-un tiuit continu pe dreapta si/sau amblele parti)
  - la intoarcerea brusca a capului usoara senzatie de dezechilibru (mai mult pe stanga)
  - partea stanga a capului infundata si cateodata senzatii de raceala, iar la strangere maxilarului se amplifica pe aceeasi tonalitate acest tiuit.
  - auz in limite normale varstei(audiograma fisier)
  - mai tot timpul am senzatia ca ma impinge cineva de spate
  - dureri in zona gatului , la rotirea capului si nu numai
  - mici dificultati posturale in statica si mers
  - cateodata am senzatii de voma cu tuse dimineta la trezire

  va multumesc frumos !

 • Ionela Pamint
  Ionela Pamint Postat acum 6 ani si 1 luni

  Nu timpul de asteptare este relevant ci calitatea actului medical! la un medic bun este normal sa astepti, fiecare ditre noi dorim sa fim lamuriti cu privire la problemele midicale pe care le avem.

 • Elena
  Elena Postat acum 6 ani si 2 luni

  Un adevarat doctor,si un mare om cu o pregatire cum rar mai vezi in ziua de astazi.excelenta este cuvantul care il caracterizeaza cel mai bine ,iar pentru mine a fost un adevarat inger.a fost singurul medic capabil sa imi puna un diagnostic real si pertinent ,dupa foarte multe vizite la diversi neurologi.mergeti cu incredere indiferent daca sunteti nevoiti sa asteptati peste ora la care sunteti programati.ma rog sa ii dea dumnezeu multa sanatate,sa mai poata salva si alti oameni asa cum a facut-o cu mine!

 • Roberta
  Roberta Postat acum 6 ani si 8 luni

  Pentru mine "excelenta" este cuvantul care il caracterizeaza pe acest profesor, doctor, om. am ajuns la el dupa un periplu de 3 ani de zile, timp in care ajunsesem sa am peste 75 de consulatii la doctori de seama din bucuresti, peste 10 diagnostice puse efectiv la nimereala, in lipsa unor analize care sa le demonstreze. ironia face ca atunci cand l-am intalnit prima oara pe dl. profesor, fara sa avem niciun contact verbal, m-am temut de acelasi tratament pe care il primisem timp de 3 ani: o discutie sterila de maxim 20 min, urmata de un potential nou diagnostic si niciun rezultat. a durat peste 2 ore anamneza mea, 2 ore in care am fost lasata sa povestesc tot calendarul simptomatologic curent sau vechi, pe care le-am experimentat in tot acei 3 ani de agonie. apoi, vocea calma, care m-a intampinat in dialog, a fost exact pansamentul de care poate aveam nevoie atunci. a fost primul doctor care mi-a pus un diagnostic pertinent, corelat cu un tratament care sa dea rezultate. ma rog zilnic pentru sanatatea dansului.

Pag 1 din 3

Inapoi la Medic Primar Neurologie Onaca Petre