Coronavirus Update

Comentarii Mr. dr. Daniel Maris

 • Marian Ilie operat
  Marian Ilie operat Postat acum 5 ani si 5 luni

  Multumesc bunului dumnezeu pt ca a creat acest om minunat!

 • Operat pe 5 noiembrie 2015
  Operat pe 5
  noiembrie 2015
  Postat acum 5 ani si 5 luni

  Multumesc bunului dumnezeu pt ca a creat acest om minunat pe nume maris daniel.

 • Memet Loredana
  Memet Loredana Postat acum 6 ani si 11 luni

  Este un medic de exceptie, de o modestie si bunatate rar intalnite in spitalele din tara noastra.am intrat pe usa cabinetului sau in aprilie 2013 purtata pe brate, fara a putea sta macar in sezut, iar dupa doua zile eram capabila sa merg.multumesc doctore daniel maris pentru faptul ca acum sunt in picioare, ca pot sa ma bucur de o viata normala in familie si societate!

 • Biciusca Mihaela
  Biciusca Mihaela Postat acum 6 ani si 11 luni

  Cuvintele sunt prea sarace sa exprim recunostinta pentru profesionalismul ,atentia deosebita si modestia de care a dat dovada acest minunat medic,care m-a operat in urma cu un an de sindrom de tunel carpian bileteral.ma simt bine. dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca.

 • Munteanu Ion
  Munteanu Ion Postat acum 7 ani si 1 luni

  Este un medic de exceptie, un adevarat profesionist, si un om deosebit, de un bun simt si de o bunatate rar intalnita in spitalele din romania. vi-l recomand cu toata increderea. va multumesc domnule doctor si bunul dumnezeu sa va aiba in grija pe dumneavoastra si familia dumneavoastgra!

 • LUCIAN DUMITRESCU
  LUCIAN DUMITRESCU Postat acum 7 ani si 4 luni

  Dumnezeu sa-l aiba in paza in orice clipa a vietii sale pe acest om! dupa patru ani de la operatie ma simt foarte bine si sunt foarte recunoscator acestui doctor care an primul rand este un om extraordinar cu un suflet de de aur si un profesionalist desavarsit.dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze.

 • horodinschi
  horodinschi Postat acum 7 ani si 5 luni

  Domnul doctor maris daniel"doctorul cu maini de aur"cum imi place mie sa-i spun,m-a operat de hernie de disc ope 01.11.2013.ma simt foarte bine datorita profesionalismului cu care lucreaza el si intreaga echipa de la spitalul militar central sectia neurochirurgie.multumesc in special domnilor doctori maris daniel si dr.popa cat si tuturor asistentelor si personalului auxiliar care au dat dovada de un profesionalism cum nu credeam ca voi vedea intr-un spital din romania.sa va dea dumnezeu sanatate,fericire si putere de munca tuturor.

 • georgeta
  georgeta Postat acum 7 ani si 11 luni

  Dumnezeu sa-l aiba in paza in orice clipa a vietii sale pe acest om!

 • Dorobantu Georgeta
  Dorobantu Georgeta Postat acum 7 ani si 11 luni

  Dl. doctor maris daniel ma operat de hernie de disc cervicala ,si dupa un an de la operatie ma simt foarte bine si recunoscatoare acestui doctor care an primul rand este un om extraordinar cu un suflet de de aur si un profesionalist desavarsit .din partea mea dorobantu georgeta astazi a doua zi de paste 06-05-2013 va urez tot binele din lume si dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze

 • Mares Angela
  Mares Angela Postat acum 8 ani si 2 luni

  Multumesc din suflet domnului doctor maris pentru modul cum m-a operat la sfarsitul lunii ianuarie,pentru modul in care am fost tratata si pentru faptul ca ma simt foarte bine dupa operatie.recomand tuturor sa apelati la acest doctor minunat!

Pag 1 din 2

Inapoi la Mr. dr. Daniel Maris