Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Visa Med

Visa Med

Prezentare Visa Med

Vezi toata descrierea

Centrul Medical Visa Med, reprezinta un furnizor important pentru Casa de Asigurari de Sanatate si pentru serviciile private. Infiintat in luna ianuarie 2005, Centrul Medical Visa Med reprezinta la ora actuala singurul centru de diagnostic si tratament din judetul Tulcea. Avand o retea formata din centre proprii si centre partenere, Visa

Med asigura toata gama de servicii medicale:

  • asistenta primara
  • consultatii de specialitate
  • analize si investigatii clinice si de laborator
  • servicii de medicina muncii


In anul 2004 are loc infiintarea primului Centru Medical in Tulcea o clinica ce ofera asistenta medicala primara si laborator de analize medicale dotat la standarde profesionale.

Echipa Centrului Medical Visa Med este formata din medici primari si specialisti iar profesionalismul si experienta personalului medical reprezinta garantia calitatii deosebite a serviciilor medicale pe care le punem la dispozitia clientilor/ pacientilor nostrii.

Experienta bogata a unor profesionisti recunoscuti, impletitata cu pregatirea, entuziasmul si increderea in propriile forte ale celor mai tineri, sustinute de o dotare tehnica de ultima generatie, acestea sunt atuu-rile echipei medicale de profesionisti din Visa Med.

Profesionalismul personalului medical este un obiectiv prioritar atat in activitatile de recrutare si selectare a candidatilor cat si pentru programele permanente de educatie profesionala.

Visa Med

TULCEA

Tulcea

Adresa: Str. Unirii nr.2,

Tel: 0240511110

E-mail:

Web: www.visamed.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!