Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Urologica timisoara

Urologica timisoara
cel mai modern centru de urologie din vestul tarii

Prezentare Urologica timisoara

Vezi toata descrierea

Clinica UROLOGICA TIM Timisoara tel 0723246199 a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea UROLOGIE, ANDROLOGIE,SEXOLOGIE ce vine in intampinarea nevoilor pacientului.

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de UROLOGICA TIM pe piata de profil din Romania.

Atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. Plecand de la aceste ganduri a fost conceputa clinica UROLOGICA -TIM TIMISOARA TEL 0256/488466. A fost gandita pentru ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o institutie medicala de elita, iar drumul pina la noi este simplu.

  • Sterilitate de Cuplu
  • adenoma de prostata
  • prostatite
  • uretrite
  • infectii urinare
  • litiaza urinara
  • TULBURARU DE DINAMICA SEXUALA (impotenta)
  • Spargerea pietrelor la rinichi fara operatie ESWL – Litotritia Extracorporala

CLINICA CU PROFIL DE UROLOGIE,ANDROLOGIE -INFERTILITATE MASCULINA,SEXOLOGIE – unde puteti beneficia de servicii medicale la standarde inalte de calitate, intr-un mediu institutional modern, functional si confortabil. Aici puteti sa va rezolvati multiple probleme de sanatate din domeniul specialitatilor amintite in siguranta si confort deosebit.

Daca veti alege clinica noastra pentru a va rezolva problemele de sanatate, va solicitam o comunicare deschisa cu personalul medical de la care veti primi informatii despre procedurile terapeutice care va privesc direct in termeni accesibili, pentru a va ajuta sa intelegeti necesitatea acestora si a consimti liber asupra efectuarii lor.

Noi va vom respecta viata privata, intimitatea si convingerile confesionale precum si confidentialitatea asupra informatiilor medicale ce privesc persoana dumneavoastra. Va asiguram ca vom folosi toate resursele noastre pentru a va ajuta sa va refaceti starea de sanatate in cel mai scurt timp posibil.

Urologica timisoara

TIMIS

Timisoara

Adresa: intarea ANA LUGOJANA 7 - ZONA GIROCULUI - str Constantin Prezan - fosta Lidia -in spatele magazin PENY MARKET

Tel: 0723246199

E-mail:

Web: www.urologietimisoara.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
0:00-0:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!