Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Marie Stopes International - Romania

Marie Stopes International - Romania
Acces si Alegere in Planificarea Familiala

Prezentare Marie Stopes International - Romania

Vezi toata descrierea

Fundatia Marie Stopes International Romania face parte din organizatia internationala Marie Stopes, una din cele mai raspandite si renumite organizatii din domeniul planificarii familiale pe plan mondial.

Marie Stopes International a venit pentru prima data in Romania in anul 1990 la invitatia Ministerului Sanatatii in scopul de a promova contraceptia si planificarea familiala in cadrul populatiei.

Medicii romani care au inceput sa activeze in cadrul clinicii au urmat diverse cursuri de specialitate in Marea Britanie, in cadrul clinicii Marie Stopes Londra.

Marie Stopes International a deschis prima clinica privata in Romania la Bucuresti, in anul 1991, chiar la aniversarea a 70 de ani de la deschiderea primei clinici Marie Stopes in Londra, in 1921. Aceasta clinica este prezenta astazi in Strada Bucur 3A, aproape de centrul Bucurestiului.

Serviciile Marie Stopes International Romania

In clinica Marie Stopes International Romania din Bucuresti veti gasi un personal medical cu inalta competenta si experienta profesionala, asigurand servicii medicale de calitate intr-un mediu intim, placut si sigur.

Serviciile noastre includ :

  • Servicii ginecologice generale, consultatii ginecologice pentru stabilirea starii de sanatate a clientelor noastre, teste de sarcina, ecografie, consiliere boli cu transmitere sexuala s.a.
  • Consiliere in contraceptie
  • Intrerupere de sarcina (prin aspiratie si prin tratament medicamentos)
  • Consiliere psihologica
  • Analize medicale de laborator
  • Clinica Marie Stopes International Romania se regaseste aproape de Centrul Bucurestiului, pe Strada Bucur 3 A, Sector 4. In cadrul clinicii noastre, intr-o atmosfera calda, intima si placuta, veti putea apela la serviciile specialistilor nostri in planificare familiala.

Pentru abonamente de sananate pentru angajatii companiilor va rugam solicitati o oferta la urmatoarea adresa de email: [email protected]

Marie Stopes International - Romania

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Bucur nr. 3A,

Tel: 0213302585

E-mail:

Web: www.mariestopes.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!