Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

TPP

TPP

Prezentare TPP

Vezi toata descrierea

Masaj. Vă simţiţi obosit, tensionat, fără energie? Aveţi dureri de spate şi cap, insomnii, senzaţia de picioare umflate? Staţi prea mult pe scaun la birou, in maşină sau in picioare? Cauza de cele mai multe ori o reprezintă circulaţia sangvină sau limfatică proastă, contracturile musculare sau articulare, retenţia hidrică deficitară, postura corporală incorectă.

Reflexoterapia prin stimularea punctului reflexogen corespunzător unui organ are loc o creştere metabolică, se intensifică circulaţia sangvină, sangele se ştie transportă substanţe hrănitoare, oxigen, hormoni, anticorpi, preluand totodată substanţele rezultate in urma metabolismului pentru a fi eliminate din organism.

Tratamente corporale (impachetari cu miere si uleiuri naturale). Împachetările la cald au rolul de a detoxifia şi imbunătăţi aspectul exterior al pielii (peeling-ul efectuat la inceputul fiecărei şedinţe de impachetare, grăbeşte reintinerirea celulor noi, prin eliminarea celulele moarte de la suprafaţă), pielea devenind astfel mai supla şi mai strălucitoare, producţia de colagen fiind accelerată, iar pielea “respiră” mai profund.

Electrostimulare musculara. Electrostimularea este o gimnastica pasivă, o procedură simplă prin care microcurenţii sunt aplicaţi pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i şi facandu-i să lucreze. Această stimulare crează o cerere mare de energie in muşchi, iar pentru a satisface acest surplus energetic, muşchii utilizeaza grăsimile din imprejurimi ca şi sursă de energie, arzandu-le in acelaşi fel in care se ard in timpul unor exerciţii de fitness.

TPP

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sector 6

Tel: 0211234567

E-mail:

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!