Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dermato Byronia

Dermato Byronia

Prezentare Dermato Byronia

Vezi toata descrierea

Dermato Byronia este un cabinet medical privat, infiintat in 1996, care ofera consultatii si tratamente diverse atat in domeniul infrumusetarii si in cel medical (dermato-venerologie).

Cabinetul este situat intr-o zona semicentrala, in apropierea stadionului Lia Manoliu, fiind usor accesibil cu mijloacele de transport in comun.
Directorul firmei, dna doctor Aurelia Ionescu este medic primar dermato-venerolog cu o vasta experienta in domeniu, lucrand de asemenea si la “Spitalul Clinic Colentina Bucuresti” Sectia de Dermato-Venerologie.
Dintre competentele si specializarile sale, aditionale, amintim: diploma de cosmetician-estetician, peeling chimic, restylane, botox, oncodermatologie, acupunctura.

Tratamente

Infrumusetare: Din 2006 oferim cu succes clientilor epilarea definitiva cu lumina pulsata IPL iar incepand cu anul 2008 se ofera tratamente dermato-cosmetice realizate cu produse profesionale precum si cu aparatura de ultima generatie. Oferim peelinguri chimice superficiale si profunde, terapia acneei si a cicatricilor acneice si tratamente injectabile de tip filler. De asemenea, venim in ajutorul clientilor prin tratamente de slabire, tonifiere si reintinerire.

Medicale: Va oferim consultatii pentru problemele si bolile pielii, tratamente precum si chirurgie dermatologica. Sunt diagnosticate si tratate cu succes toate tipurile de afectiuni venerice. Echiparea este moderna, cuprinzand aparatura de electrocauterizare si criochirurgie cu azot lichid la o temperatura de -196oC. Tratamentele sunt diverse, incluzand si tratamente impotriva caderii parului si pentru afectiunile unghiilor.

Servicii

Tratamente dermato-venerologice


Tratamente corporale

  • Epilare IPL
  • Inpachetari cu termocuverta (la cald)
  • Ultrasunete corporale
  • Vacuum anticelulitic


Tratamente faciale

  • Cosmetica faciala
  • Peeling chimic
  • Terapia cicatricilor
  • Terapia cu micro-ace
  • Tratamentul telagienctaziilor

Dermato Byronia

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Soldat Petre Tina, nr. 6, bl. L 31, sc.b, ap. 55, parter

Tel: 0722564632

E-mail:

L
11:30-18:30
V
11:30-18:30
M
0:00-0:00
S
9:00-11:30
M
11:30-18:30
D
Inchis
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!