Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

STOMA DENTAL LINE

STOMA DENTAL LINE
Un zambet pentru fiecare sezon

Prezentare STOMA DENTAL LINE

Vezi toata descrierea

Dati-ne ocazia de a va prezenta cabinetul nostru, cu intentia de a stabili cu dvs.o relatie de durata. Sunteti un om unic. Personalitatea dvs., stilul de viata, visele, telurile dvs., si modalitatea in care aveti grija de dvs., toate aceste lucruri sunt unice. Importante.

O sursa de mandrie si de multumire, de sentimente bune pe care le aveti in legatura cu persoana dvs. Va rugam sa acceptati aceasta vizita ca o invitatie pentru a intreba despre conceptia noastra de lucru, procedurile si preturile noastre.

Noi credem in preventie, intr-o stomatologie minim invaziva practicata cu metode si tehnologii de varf, in permanenta dezvoltare personala si profesionala a membrilor echipei noastre, astfel incat sa stabilim relatii de durata cu pacientii nostri.

Suntem constienti de faptul ca vizita la dentist poate constitui o provocare pentru unii dintre noi si de aceea incercam sa creem o atmosfera cat mai destinsa si cat mai prietenoasa cu putinta. Comunicarea este clara, deschisa pe tot parcursul tratamentului, astfel incat pacientul sa se simta confortabil, in siguranta.

Serviciile noastre cuprind consultatii obisnuite, plombe, extractii, dar si estetica dentara (coroane integral ceramice, albiri, remodelarea liniei surasului) implanturi dentare, terapie parodontala.

In cadrul primei intalniri, ascultam problemele dar si dorintele pacientului, stabilind impreuna o strategie de tratament care sa respecte nevoile terapeutice, estetice, dar si conditiile financiare si de timp disponibil.

STOMA DENTAL LINE

TIMIS

Timisoara

Adresa: STR. IPÃTESCU ANA nr. 20 sc. A ap. 2

Tel: 0256271422

Fax: -

E-mail:

Web: www.dline.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!