Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spitalul de cardiologie CLINICCO

Spitalul de cardiologie CLINICCO
Localizat în centrul orașului Brașov, spitalul de cardiologie CLINICCO este specializat în cardiologie intervențională, electrofiziologie și dispozitive implantabile, chirurgie cardiovasculară, recuperare cardiovasculară. Oferim pacienților din întreaga țară servicii medicale și condiții de spitalizare la standarde europene. Venim în întâmpinarea pacientilor noștri oferind un tratament corect și decent tuturor bolnavilor care ni se adresează, în scopul îmbunătățirii calității și prelungirii vieții lor.

Prezentare Spitalul de cardiologie CLINICCO

Vezi toata descrierea

Localizat în centrul orasului Brașov, spitalul de cardiologie CLINICCO este specializat în cardiologie intervențională, electrofiziologie și dispozitive implantabile, chirurgie cardiovasculară, recuperare cardiovasculară.

Oferim pacienților din întreaga țară servicii medicale și condiții de spitalizare la standarde europene. Venim în întâmpinarea pacienților noștri oferind un tratament corect și decent tuturor bolnavilor care ni se adresează, în scopul îmbunătățirii calității și prelungirii vieții lor.

Servicii medicale

Prin echipa noastră de profesioniști renumiți în întreaga țară și utilarea cu echipamente performante, asigurăm servicii medicale de urgență și programabile pentru bolnavi cu afecțiuni ale inimii.

Aceasta, în situația în care locuitorii județului Brașov, dar și ai județelor învecinate, nu au o alternativă convenabilă din punct de vedere al apropierii geografice (sub două ore timp de deplasare cu autoturismul) pentru a apela la astfel de tratamente.

Avem la dispoziție 3 săli de operație moderne și secție de anestezie-terapie intensivă în mediu de lucru steril, oferind 61 de locuri în saloane cu 1-3 paturi, cu grup sanitar propriu, sistem individual de alertare a personalului medical, televizor, aer condiționat si internet.

Pacientii au acces la urmatoarele servicii medicale:

  • cardiologie interventională
  • electrofiziologie și dispozitive implantabile
  • chirurgie cardiovasculară
  • recuperare cardiovasculară
  • anestezie și terapie intensivă
  • ambulator unde se acordă consultații de specialitate (cardiologie, neurologie, endocrinologie, diabet și boli de nutriție)

Spitalul CLINICCO este autorizat de Ministerul Sănătății din România din luna februarie 2009 și are autorizația Direcției de Sănătate Publică și evaluarea Casei de Asigurări de Sănătate a Judetului Brașov, având încheiat contract cu CASJ atât pentru servicii de spitalizare, cât și pentru decontarea unor materiale sanitare prin Programele Naționale de Sănătate.

Spitalul de cardiologie CLINICCO

BRASOV

Brasov

Adresa: Str. Scolii, nr.8

Tel: 0722224982

E-mail:

Web: www.clinicco.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!