2880 Spitalul de cardiologie CLINICCO din Brasov
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spitalul de cardiologie CLINICCO

Spitalul de cardiologie CLINICCO
Localizat ├«n centrul ora╚Öului Bra╚Öov, spitalul de cardiologie CLINICCO este specializat ├«n cardiologie interven╚Ťional─â, electrofiziologie ╚Öi dispozitive implantabile, chirurgie cardiovascular─â, recuperare cardiovascular─â. Oferim pacien╚Ťilor din ├«ntreaga ╚Ťar─â servicii medicale ╚Öi condi╚Ťii de spitalizare la standarde europene. Venim ├«n ├«nt├ómpinarea pacientilor no╚Ötri oferind un tratament corect ╚Öi decent tuturor bolnavilor care ni se adreseaz─â, ├«n scopul ├«mbun─ât─â╚Ťirii calit─â╚Ťii ╚Öi prelungirii vie╚Ťii lor.

Prezentare Spitalul de cardiologie CLINICCO

Vezi toata descrierea

Localizat în centrul orasului Bra╚Öov, spitalul de cardiologie CLINICCO este specializat în cardiologie interven╚Ťional─â, electrofiziologie ╚Öi dispozitive implantabile, chirurgie cardiovascular─â, recuperare cardiovascular─â.

Oferim pacien╚Ťilor din întreaga ╚Ťar─â servicii medicale ╚Öi condi╚Ťii de spitalizare la standarde europene. Venim în întâmpinarea pacien╚Ťilor no╚Ötri oferind un tratament corect ╚Öi decent tuturor bolnavilor care ni se adreseaz─â, în scopul îmbun─ât─â╚Ťirii calit─â╚Ťii ╚Öi prelungirii vie╚Ťii lor.

Servicii medicale

Prin echipa noastr─â de profesioni╚Öti renumi╚Ťi în întreaga ╚Ťar─â ╚Öi utilarea cu echipamente performante, asigur─âm servicii medicale de urgen╚Ť─â ╚Öi programabile pentru bolnavi cu afec╚Ťiuni ale inimii.

Aceasta, în situa╚Ťia în care locuitorii jude╚Ťului Bra╚Öov, dar ╚Öi ai jude╚Ťelor învecinate, nu au o alternativ─â convenabil─â din punct de vedere al apropierii geografice (sub dou─â ore timp de deplasare cu autoturismul) pentru a apela la astfel de tratamente.

Avem la dispozi╚Ťie 3 s─âli de opera╚Ťie moderne ╚Öi sec╚Ťie de anestezie-terapie intensiv─â în mediu de lucru steril, oferind 61 de locuri în saloane cu 1-3 paturi, cu grup sanitar propriu, sistem individual de alertare a personalului medical, televizor, aer condi╚Ťionat si internet.

Pacientii au acces la urmatoarele servicii medicale:

  • cardiologie interventional─â
  • electrofiziologie ╚Öi dispozitive implantabile
  • chirurgie cardiovascular─â
  • recuperare cardiovascular─â
  • anestezie ╚Öi terapie intensiv─â
  • ambulator unde se acord─â consulta╚Ťii de specialitate (cardiologie, neurologie, endocrinologie, diabet ╚Öi boli de nutri╚Ťie)

Spitalul CLINICCO este autorizat de Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii din România din luna februarie 2009 ╚Öi are autoriza╚Ťia Direc╚Ťiei de S─ân─âtate Public─â ╚Öi evaluarea Casei de Asigur─âri de S─ân─âtate a Judetului Bra╚Öov, având încheiat contract cu CASJ atât pentru servicii de spitalizare, cât ╚Öi pentru decontarea unor materiale sanitare prin Programele Na╚Ťionale de S─ân─âtate.

Spitalul de cardiologie CLINICCO

BRASOV

Brasov

Adresa: Str. Scolii, nr.8

Tel: 0722224982

E-mail:

Web: www.clinicco.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!