Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Spital Wellborn

Spital Wellborn

Prezentare Spital Wellborn

Vezi toata descrierea

      Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate Fertilității și Medicinei Materno-Fetale. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiza echipei medicale de elită, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durata tratamentului. Prin construirea unei relații strânse cu fiecare dintre ei, bazată pe atenție și încredere, le suntem alături în fiecare pas.

Spitalul funcționează 24/7, punând la dispoziția dumneavoastră, în orice moment al zilei, o echipă de medici complexă multidisciplinară, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umană Asistată și Medicină Materno-Fetală, precum și prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine în ajutorul pacienților cu cele mai avansate metode de Reproducere Umană Asistată, inclusiv Fertilizare in Vitro.

Spitalul Wellborn este deschis de catre Clinica Promed System, recunoscută pentru experiența bogată pe piața serviciilor medicale și mii de proceduri medicale, ce au readus zâmbetul pe fețele pacientelor. 

Specializările Spitalului Wellborn:

  • Reproducere Umană Asistată (Fertilizare in Vitro),
  • Spital ( intervenții chirurgicale, internări de zi sau continue),
  • Medicină Materno-Fetală,
  • Pediatrie,
  • Embriologie,
  • Ambulatoriu de specialitate (Ginecologie, Imagistică, Psihologie, Endocrinologie, Hematologie, Urologie / Andrologie, Genetică),
  • Laborator de analize medicale.

 

Spital Wellborn

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Brodina, Nr 3, Sector 1

Tel: 0319105

E-mail:

Web: www.wellborn.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!