Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Solomed Clinic

Solomed Clinic

Prezentare Solomed Clinic

Vezi toata descrierea

SOLOMED CLINIC e un centru medical cu 11 ani de activitate, echipamente medicale performante de ultima generatie si personal medical cu pregatire exceptionala, ce ofera o intreaga gama de servicii medicale persoanelor individuale si familiilor acestora, precum si angajatilor corporatiilor colaboratoare.

SOLOMED CLINIC si-a dedicat intreaga activitate mentinerii unei calitati foarte ridicate a serviciilor medicale oferite, prin imbunatatirea continua a serviciilor si o permanenta comunicare cu pacientii clinicii, lucru absolut necesar pentru o cat mai buna intelegere a nevoilor acestora. Serviciile medicale pot fi asigurate si la sediile corporatiilor sau societatilor contractante (medicina muncii), prin intermediul unitatilor dotate cu aparatura mobila performanta pentru analize, consultatii si tratamente.

SOLOMED CLINIC dispune de un sistem informatizat al programarilor si rezultatelor investigatiilor, putand asigura astfel arhivarea indelungata a datelor, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale in format electronic pacientilor, doctorilor, sau angajatorilor.

SOLOMED CLINIC efectueaza analize medicale de laborator gratuite prin C.N.A.S. in baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie din Ambulatoriile de Specialitate acreditate de C.N.A.S. si contra cost la preturi foarte avantajoase.

Solomed Clinic

ARGES

Pitesti

Adresa: Str. T. Vladimirescu, bl. U3, parter

Tel: 0248280101

E-mail:

Web: www.solomed.ro

L
8:00-20:30
V
8:00-20:30
M
8:00-20:30
S
Inchis
M
8:00-20:30
D
Inchis
J
8:00-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!