Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Smilefactory

Smilefactory

Prezentare Smilefactory

Vezi toata descrierea

Bine ai venit! Imediat ce ai intrat in clinica esti intampinat cu prietenie si te poti relaxa cateva minute in cocheta sala de asteptare de la etaj dotata cu minibar, video-proiector si cu o colectie de reviste interesante.

Tratamentul tau se va desfasura intr-unul dintre modernele cabinete de la parter, iar diagnosticul se va stabili si cu ajutorul radiografiilor care se realizeaza tot la noi in clinica. Uita de plimbarile de la un cabinet la altul, Smile Factory are propriul cabinet de radiologie in interiorul clinicii.

Daca este nevoie de o imagine panoramica, un mulaj sau o vedere intraorala, toate se pot realiza la clinica stomatologica Smile Factory. Sa trecem la treaba Daca te-ai obisnuit ca medicul stomatolog sa se ocupe doar de gura ta, iata ca aici esti tratat ca o persoana. Medicii nostri abia asteapta sa te cunoasca. Iti explica metodele aplicate pentru ca dantura ta sa fie mai sanatoasa, iti prezinta optiunile de tratament si te invata ce trebuie tu sa faci pentru ca problemele sa nu reapara.

Tratamentul tau se realizeaza dupa cele mai noi tehnologii, cu materiale de cea mai buna calitate, fara durere si cu rezultate deosebite de fiecare data. Totul intr-un singur loc Tot echipamentul SmileFactory poarta amprenta tehnologiei germane avansate. Incepand cu scaunele stomatologice si aparatura radiologica Siemens pana la electrotom sau electrocauter.

Materialele folosite sunt din cele mai bune iar tehnologiile sunt de ultima ora. Smile Factory tine pasul cu ultimele descoperiri in stomatologie, implantologie, protetica, ortodontie si parodontologie. Cunoastem toate noile metode si le aplicam pentru ca tu sa ai un zambet perfect.

Smilefactory

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Tiblesului, nr .7a

Tel: 0735533553

E-mail:

Web: www.smilefactory.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!