Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SmileClinic

SmileClinic

Prezentare SmileClinic

Vezi toata descrierea

Din momentul in care intri in clinica de pe strada Martir Ion Miron , iti vine sa te tolanesti cat mai confortabil. Ai unde...

Preschimbam holurile inghesuite, intr-un salon comod. Nu miroase a dentist si sigur nu arata a dentist. Mai degraba, ca acasa la un prieten. Spatiul a fost amenajat suta la suta pentru nevoile clinicii. Cele sase cabinete, camera de radiologie, sala de receptie si salile de asteptare sunt tot atatea incaperi generoase si functionale.

Dam albul tern pe culoare. Culorile sunt alese de un specialist in arta Feng Shui. Si nu pentru ca e la moda. Ci pentru starea de bine pe care o genereaza. Albastrul dizolva stresul. Verdele linisteste. Oranjul invioreaza. Si asa mai departe, pentru toate incaperile clinicii.

Preschimbam zgomotul in muzica!

În afara de liniste, la SmileClinic n-ai sa auzi decat muzica romantica. Adica RomanticFm.

Te inconjuram cu plante, nu cu halate! Tanarul bambus te intampina la receptie. Violeta (de Parma) te insoteste in salon. Maslinul aduce pacea tocmai din Toscana. Iar in locul fotografiilor cu "dinti", la Smile Clinic esti inconjurat de imagini cu oameni fericiti. Pentru ca zambetul vine in primul rand din interior. Cand exista pace, siguranta si implinire. Ceea ce iti dorim si tie!

Servicii

  • Stomatologie
  • Ortodontie
  • Cosmetica dentara
  • Implantologie & chirurgie
  • Profilaxie
  • Radiologie

 


 

SmileClinic

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Linistei nr. 22a

Tel: 0256246395

E-mail:

Web: www.smileclinic.ro

L
11:00-20:00
V
11:00-20:00
M
11:00-20:00
S
0:00-0:00
M
11:00-20:00
D
0:00-0:00
J
11:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!