Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SMILE CLINIC Timisoara

SMILE CLINIC Timisoara

Prezentare SMILE CLINIC Timisoara

Vezi toata descrierea

Din momentul in care intri in clinica de pe strada Martir Ion Miron , iti vine sa te tolanesti cat mai confortabil. Ai unde...

Preschimbam holurile inghesuite, intr-un salon comod. Nu miroase a dentist si sigur nu arata a dentist. Mai degraba, ca acasa la un prieten. Spatiul a fost amenajat suta la suta pentru nevoile clinicii. Cele sase cabinete, camera de radiologie, sala de receptie si salile de asteptare sunt tot atatea incaperi generoase si functionale.

Dam albul tern pe culoare. Culorile sunt alese de un specialist in arta Feng Shui. Si nu pentru ca e la moda. Ci pentru starea de bine pe care o genereaza. Albastrul dizolva stresul. Verdele linisteste. Oranjul invioreaza. Si asa mai departe, pentru toate incaperile clinicii.

Preschimbam zgomotul in muzica!

În afara de liniste, la SmileClinic n-ai sa auzi decat muzica romantica. Adica RomanticFm.

Te inconjuram cu plante, nu cu halate! Tanarul bambus te intampina la receptie. Violeta (de Parma) te insoteste in salon. Maslinul aduce pacea tocmai din Toscana. Iar in locul fotografiilor cu "dinti", la Smile Clinic esti inconjurat de imagini cu oameni fericiti. Pentru ca zambetul vine in primul rand din interior. Cand exista pace, siguranta si implinire. Ceea ce iti dorim si tie!
 

REINVENTEAZA "MERSUL LA DENTIST"

Am pornit de la convingerea că fiecare are dreptul la zambet. Smile Clinic e locul unde oricui i-ar plăcea să ia loc in scaun. Un loc unde imbinăm principiile clasice cu avangarda tehnologică. Bunul-gust cu modernitatea. Tinereţea cu seriozitatea. Smile Clinic nu reinventează mersul pe jos. Doar mersul la stomatolog

Pentru unii, mersul la dentist e o confruntare intre două tabere. La Smile Clinic, preferăm un „parteneriat pentru zambet”. În această echipă, tu pui increderea. Noi punem ştiinţă şi suflet. Şi pentru că increderea vine din cunoaştere, te invităm să răsfoieşti aceste pagini. Vei inţelege de ce Smile Clinic „iţi poartă zambetele”.

Stomatologie


Încrederea vine din cunoaştere. La Smile Clinic vei şti ce ţi se intamplă, pas cu pas. La prima intalnire, se ia in evidenţă digitală fiecare dinte. Se stabileşte de comun acord un plan de bătaie. Pe urmă, indiferent ce va intreprinde, doctorul iţi povesteşte cu voce tare, ca in rezolvarea unei probleme de mate. Şi ca să fii sigur că merităm increderea ta, Smile Clinic garantează fiecare lucrare.

Servicii:

  • Stomatologie
  • Ortodontie
  • Cosmetica dentara
  • Implantologie & chirurgie
  • Profilaxie
  • Radiologie

SMILE CLINIC Timisoara

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str.Martir Ion Miron nr.19

Tel: 0256246395

E-mail:

Web: www.smileclinic.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!