Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

SMILE CLINIC Iasi

SMILE CLINIC Iasi
Pentru un zambet minunat

Prezentare SMILE CLINIC Iasi

Vezi toata descrierea

Cabinet stomatologic Smile este situat in centrul orasului Iasi.
Activitatea acestui cabinet stomatologic cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara.
Serviciile de diagnostic si tratament stomatologic sunt asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Echipa de la cabinet stomatologic Smile este formata din medici specialisti stomatologi cu o inalta pregatire, competenti si entuziasti, cu o experienta solida in practica medicala stomatologica. Obiectivul principal al echipei de medici de la cabinet stomatologic Smile este asigurarea unui status dentar perfect, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Cabinet stomatologic Smile beneficiaza de prezenta unor echipamente medicale stomatologice moderne, de inalta tehnologie si ultraperformante. Aceasta este completata de utilizarea, in cadrul tehnicilor de tratament dentar, a materialelor stomatologice de ultima generatie.

Pacientii care se adreseaza la Cabinet stomatologic Smile beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca fiecarui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic urmand a se alege impreuna varianta optima. La fiecare caz se pune un accent deosebit pe importanta conservarii sanatatii orale prin evaluarile periodice ale rezultatelor terapeutice.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice cat si la pacientii adulti prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.
tratament

Servicii:

  • Profilaxie dentara
  • Stomatologie generala
  • Implantologie si chirurgie oro-dentara
  • Ortodontie si stomatologie pediatrica


SMILE CLINIC Iasi

IASI

Iasi

Adresa: Str. Anastasie Panu, nr. 28-40

Tel: 0232222220

Fax: 0232 222 220

E-mail:

Web: www.ismile.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!