Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CABINET STOMATOLOGIC PROFIDENT

CABINET STOMATOLOGIC PROFIDENT

Prezentare CABINET STOMATOLOGIC PROFIDENT

Vezi toata descrierea

Inca din anul 2005, de cand functioneaza cabinetul, scopul activitatii noastre este asigurarea unor servicii de cea mai buna calitate, folosind materiale si tehnologii de ultima generatie, intr-un interval de timp cat mai scurt. Confortul pacientului este pe primul loc.

Noi incercam sa facem vizitele la medicul stomatolog cat mai placute. Toate serviciile sunt individualizate fiecarui pacient. La cabinetul stomatologic PROFIDENT veti beneficia de varianta optima de tratament pentru dumneavoastra, intr-un mediu calm si primitor.

Va vom raspunde la intrebarile pe care le aveti si va vom da informatii importante legate de sanatatea dumneavoastra dentara. De asemenea, realizam programari la ore flexibile si in functie de programul dumneavoastra.

Folosim ultimele tehnologii in domeniu pentru a asigura sanatatea dumneavoastra, siguranta si confort in timpul vizitei in cabinetul nostru:

  • Camera intraorala
  • LASER therapeutic
  • Truse de implantologie
  • Micromotor endodontic si apexlocator
  • Camera de sterilizare separata.

Toate tratamentele stomatologice nu mai sunt dureroase!

In cabinetul nostru pentru orice manopera dureroasa realizam anestezie in functie de starea dumneavoastra generala, sensibilitatea dureroasa proprie.

In cabinetul nostru veti fi intotdeauna in siguranta. Noi tratam cu maxima seriozitate sanatatea si siguranta dentara ale pacientilor nostri. Noi respectam pasii controlului infectiei stabiliti de Centrul pentru Controlul Afectiunilor.

Acesti pasi, sunt urmati de intreaga echipa, pentru fiecare pacient si impun personalului sa poarte dispozitive de protectie: manusi, masti, ochelari de protectie. Instrumentele folosite in tratamentele dentare sunt sterilizate cu grija la autoclav inainte de folosirea lor sau sunt de unica folosinta.

COSMETICA SI ESTETICA DENTARA

Tratamentul de albire dentara este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind o reactie a importantei tot mai mare pe care societatea contemporana o acorda infatisarii exterioare. Echipa noastra urmareste sa ofere fiecarui pacient puterea unui zambet minunat.

IMPLANTOLOGIE

Recuperarea functiilor anatomo-estetice ale cavitatii orale cu ajutorul implanturilor dentare este prioritatea numarul 1 a cabinetului nostru. Bucura-te acum de beneficiile si avantajele implantologiei moderne.

LUCRARI PROTETICE DIN MATERIALE DE ULTIMA GENERATIE

Zirconiul este un material deosebit de estetic, rezistent si biocompatibil. Datorita rezistentei sale crescute, inlocuieste cu succes scheletul metalic al lucrarilor fixe ceramice, chiar si in zona laterala. Poate fi folosit atat pentru realizarea unei singure coroane cat si pentru o lucrare dentara extinsa. Zirconiul reflecta lumina la fel ca un dinte natural motiv pentru care este considerat materialul ideal pentru restaurarile protetice din zona frontala.

CHIRURGIE PARODONTALA

Chirurgia dentara parodontala se refera la tehnicile noi de regenerare osoasa si tisulara ghidata, chiuretaj parodontal in camp deschis, acoperirea recesiunilor parodontale. Acest tip de chirurgie este foarte important, intrucat ajuta la pastrarea si prelungirea duratei de viata a dintilor parodontotici.

CABINET STOMATOLOGIC PROFIDENT

IASI

Iasi

Adresa: Splai Bahlui,nr.31 Bl.B4,Ap.3,

Tel: 0332410171

E-mail:

Web: www.profident.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!